Speltips

Speltips Skellefteå v AIK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-11-02 16:00 Spela här

Speltips Skellefteå v AIK
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1,85 Speltips: SAIK -1,5
2013-11-02 16:00 Skellefteå v AIK SAIK -1,5 1,85 holms

Jaha, då var det dags för det svartgula AIK-mötet igen och jag har precis som tidigare i höstas inga som helst bekymmer att välja sida.
Skellefteå leder serien med sex poäng nu. Det är en del. Och då ska vi ha klart för oss att de inte alls rosat marknaden på slutet. Men ändå: sex poäng! Det säger en del om klassen på de regerande mästarna. De regerande mästarna som också kommer att vinna SM-guld även den här säsongen. Grattis, säger holms redan nu. Det är väl bara folket boendes i Karlstad som motsätter sig det.

Norrlänningarna har en sådan jävla bredd på forwardssidan att det nästan är löjligt.
I senaste hemmamatchen så ställde man upp med dessa - som tredjelina.
14. Emanuelsson, Petter - 15. Karlsson, Melker - 45. Möller, Oscar.
Det är en ... bra kedja. Och den symboliserar Saik rätt bra.

Jag har nämnt det förut, gällande det här snacket att det ibland kan vara farligt att spela i serielunk (se Linköping igår), men att det aldrig gäller när Skellefteå möter AIK.
De envisa norrlänningarna hävdar att de är de riktiga AIK - medan de från Solna så klart bara skrattar åt eländet. Det här har medfört att Skellefteå alltid sätter ned foten i mötena med AIK från Solna. Man har en förkrossande statistik. Vilket så klart också handlar om att man är ett så sjukt mycket bättre hockeylag, men faktiskt även ovannämnda rader. Hur genant det än låter.

Sedan finns det en pryl till som kanske borde nämnas. AIK:s skadetrassel. Fyra tongivande spelare saknades senast. Och så vitt jag vet så kommer ingen utav dem till spel här heller.
Bland dessa hittar vi bland annat lagets kanske bästa spelare i Björn Melin.
Det duger till att spöa värdelösa Färjestad - men inte att ta några poäng uppe i Skellefteå en lördag. I en sista match innan uppehållet.

4-1 säger vi.

holms - 02 November, 2013, 09:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!