Spelar United ö6,5 hörnor i matchen mot Fulham. Dubbla pengen på bet365 . Medel.

Vet att en del ogillar att spela på hörnor då det är mycket tillfälligheter som spelar in. Kan till viss del hålla med, men om det går att se ett rätt så tydligt mönster (som idag) tycker jag det är spelvärt.

West Bromwich och Stoke skapade fem hörnor var borta mot Fulham,
Cardiff skapade tio hörnor och Arsenal åtta. Ger ett snitt på sju defensiva hörnor per hemmamatch i år. Bakar vi in även bortamatcher är totalsnittet 8,33 defensiva hörnor per match i år. Detta bygger vidare på en trend från i fjol - Fulham släppte till relativt många hörnor även då. Totalt 6,05 per match, på hemmaplan var den siffran 5,21 per match - vilket är bland det högsta snitten i PL.

Man United har ju i många år varit ett lag som skapar många hörnor. Med tanke på det spelövertag laget ofta har är det liksom ofrånkomligt. Lägg där till utmanande yttrar, överlappande ytterbackar och många avslut. Hörnorna trillar in helt enkelt.
Snittet i år i ligan: 6,11/match totalt. På bortaplan är siffran 4,75, då ska man minnas att laget ställts mot Liverpool och Man City borta - svåra matcher.

Att spekulera i vilken elva Moyes väljer känns knepigt, men ett försök skulle kunna bli:

De Gea - Rafael, Evans, Vidic, Evra - Nani, Carrick, Fellaini, Kagawa - Rooney - van Persie

Vi kan konstatera att Welbeck är den som ligger nära till speltid som saknas. Carrick är ett frågetecken och kommer testas.

Tänkbar Fulham-elva:
Stekelenburg - Riether, Senderos, Amorebieta, Riise - Duff, Parker, Sidwell, Taarabt - Bent, Berbatov

Saknar Hangeland och Rodallega.

Nu har United vunnit de två senaste mötena borta mot Fulham, men innan dess hade Fulham tre raka matcher med poäng, varav två segrar. Med tanke på att United släppt in första målet i fem av ligamatcherna i år är det inte otänkbart att man gör det igen - vilket i så fall innebär kvitteringsjakt och tryck - en matchbild som ofta genererar en mängd hörnor för ett lag som United. Nu tror jag i och för sig att United klarar linan ändå.

Kort sagt, Fulham har ett spel där de släpper till många hörnor, United skapar "alltid" många hörnor.

Medelinsats. @nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip