Speltips

Speltips Van Gerwen-Barneveld

Sport: Annat Spelstopp: 2013-11-02 22:00 Spela här

Speltips Van Gerwen-Barneveld
Land: Skottland Liga: The Masters
Odds: 1.90 Speltips: Van Gerwen -2.5 legs
2013-11-02 22:00 Van Gerwen-Barneveld Van Gerwen -2.5 legs 1.90 iffiff

The Masters, Dart

Van Gerwen-Barneveld

Spel: Van Gerwen -2.5 legs till 1.90

Igår när jag såg Van Gerwen spela så kände jag direkt. Han kommer vinna stort imorgon också. Igår mötte Van Gerwen en av hemmafavoriterna Wright. Wright är absolut ingen dålig spelare. Utan snarare en spelare som har väldigt bra form och som verkligen gjorde allt för att vinna igår. Men när Van Gerwen spelade som han gjorde. Så hade Wright ingen chans. Van Gerwen vann 6-2!! Och det var mer än rättvist. Van Gerwen spelade riktigt bra. Van Gerwens snitt igår var så högt som 103.47. Vilket är väldigt bra.
Han träffade även dubblarna som han skulle. Och om man spelar lika bra som han gjorde igår så ska denna lina sitta väldigt enkelt.

Han möter dock ingen duvunge direkt. Han möter Barneveld. Både Van Gerwen och Barneveld är från Holland och det är en enorm prestige mellan dessa 2. Så båda 2 kommmer vara extremt taggade.
Men det jag såg av Barneveld igår var det som jag har sett en tendens av innan också. Han lever väldigt mycket på den andra spelarens misstag och det fungerade alldeles utmärkt igår mot Chisnall som inte alls fick igång spelet. Chisnall lever väldigt mycket på att träffa trippel 20. Men det gjorde han inte igår. Han fick inte alls igång det och Barneveld spelade helt okej. Träffade dubblar utan press.

Idag kommer det bli en helt annan match för Barneveld. Han kommer att få stora problem att hänga med i Van Gerwens träffande av tripplar. Och det skulle förvåna mig om inte Van Gerwen vinner med minst 3 st legs.

Idag är det även först till 8 legs som gäller eftersom det är kvartsfinaler idag.

Så spelar bara Van Gerwen som han gjorde igår så kommer denna lina sitta väldigt bekvämt till 1.90, men allt kan hända.

För frågor och annat följ mig gärna på Twitter@iffiff1

iffiff - 02 November, 2013, 14:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Zeff - 2013-11-02 21:47:57

Ryggar denna, men kör singel på Van Gerwen till 1.40. Har ingen koll på dart men det har uppenbarligen du:)