Speltips: Åtvidaberg v Häcken

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-11-03 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1,75
Tips: Ö 2,5 mål
Jaha, då kom den till slut, det sista omgången. Bara en match som gäller något som inte kan klassas som enbart akademisk betydelse. Och det är ju inte den här. Vilket bara är bra.

Häcken säger sig dock ha en morot här, och det är att komma före Åtvidaberg. Och för att det ska gå vägen så krävs det vinst med minst två bollar. Och ska vi tro på Peter Gerhardsson, ja då är det ju bara full fart framåt som gäller idag. Och det finurliga med det, det är att det inte är någon större katastrof om det inte skulle gå vägen, då man inte riskerar något. Alltså kan vi förvänta oss ett bortalag som släpper på tyglarna utan att ha något större intresse att säkra med för många gubbar hemåt.

För Åtvidaberg så gäller det att avsluta snyggt inför hemmafansen. Och så klart revanschera sig efter superdebaclet senast borta mot avsågade Syrianska. 4-1 torsk då, vilket säger en del om intresset från i åtvidlägret just nu.
Men det är kanske lite roligare att spela hemma än borta när tabelläget ser ut som det gör. För senast man sparkade boll på Kopparvallen, ja då slaktade man Helsingborg med 3-0.
Finns ju skäl att tro att man vill avsluta med ett liknande resultat där hemma. Och vad har vi då? Jo, två lag som känner att säsongens sista 90 minuter bör präglas av en jävla offensiv.

I Häcken saknas dessutom viktige backen Kari Arkivou. En herre som spelat 90 minuter i alla matcher utom fyra. Ett avbräck för Häcken. Bättre för oss som sitter inne på Över 2,5 mål.

1,75 - den tar vi sa polisen.
  Åtvidaberg v Häcken
Spela på Speltips Åtvidaberg v Häcken
holms - 3 November 2013 - 09:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Redskins - Giants
Amfotboll - NFL - 1 hcp -5,5
1.68
21:00  West Ham - Leicester
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp 0.0
1.89
21:00  Celta Vigo - Leganes
Fotboll - La Liga - 1
1.95
16:00  Tottenham - West Bromwich
Fotboll - Premier League - 1 och hålla nollan
1.78
13:00  IBK Dalen v Hagunda IF
Innebandy - Allsvenskan Norra - Under 11,5 mål
1.91

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming