Speltips

Speltips Melbourne Victory - Wellington Phoenix

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-04 09:30 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Wellington Phoenix
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.72 Speltips: BLGM
2013-11-04 09:30 Melbourne Victory - Wellington Phoenix BLGM 1.72 master

Det har gått riktigt bra i Aussie denna säsong och man hoppas såklart att det fortsätter. Tidigt på måndag, 9.30, spelas sista matchen denna omgång mellan Melbourne Victory och Wellington.

Jag blev förtjust i Melbourne Victory föregående säsong då man överraskade stort med sin underhållande fotboll. Man har tappat ett par viktiga kuggar till denna säsong så som Rojas och Flores, men det är fortfarande ett slagkraftigt lag då i princip hela laget har stannat kvar, samtidigt som man har gjort flera intressanta nyförvärv. Bl.a Barbarouses som kommer att vara väldigt nyttig för laget offensivt sett.

Laget inledde dåligt med 0-0 i premiären hemma mot Heart. Det kanske berodde på att man saknade flera viktiga spelare, så som nye Barbarouses och kaptenen Milligan. Båda har spelat resterande matcher och det har märkts då man fått bra resultat efter det. 2-2 borta mot Adelaide. Målen kom när både Barbarouses och Milligan var på plan(Barbarouses kom in i andra halvlek, medan Milligan spelade från start).
Senast blev det en stark seger hemma mot Brisbane med 1-0. Troisi målskytt.

Inga tunga avbräck stör, man får dessutom tillbaka Contreras som mycket möjligt kan få starta direkt. Återstår att se.

Wellington kommer inte komma högt upp, utan kommer nog sluta på en mittenplacering. Tycker dock att de är något vassare i år och kommer skrälla flera gånger om. I premiären blev det en knapp förlust hemma mot Brisbane. En jämn match där man tappade 1-0 till 1-2 i andra halvlek. I andra matchen gjorde man det riktigt bra mot fjolårsvinnaren Wanderers och åkte hem med en poäng i bagaget vilket inte alls var orättvist. Senast blev det dock 0-0 mot Jets där man inte alls gjorde bra ifrån sig och inte ens förtjänade att vinna. Utskällning? Troligen.

Wellington har även dem en nästintill skadefri trupp och tränare Ernie Merrick kan ställa upp med bästa möjliga lag.

Det som är intressant inför denna match är att Melbourne Victory har en ny tränare i Muscat. Ändrar han på Victorys spelidé? Offensivt? Defensivt? Det återstår att se. I och med detta tycker jag att det är lite osäkert var Victory ligger i detta nu. Men det kommer vi få svar på efter matchen.

Wellington har en intressant offensiv med målfarliga anfallare. Huysegems och Brockie är BRA och utöver dem har laget intressanta spelare i Hernandez och Ifill. Värt att notera är att Merrick är missnöjd trots att man bara förlorat en match. Han vill se ännu fler mål och lovar att laget kommer spela mer framåt i denna match även om motståndet är Melbourne Victory.

Det känns som att det inte finns någon chans i världen att Victory ska gå mållösa. Det är väldigt sällan dem gör det där hemma och med alla spelare tillgängliga lär det nog bli MINST ett mål. Victory har varit bra defensivt, men mer osäkert med ny tränare nu? Jag tror det. Dessutom har Wellington verkligen potential och kapacitet framåt och sätts lägena lär det nog också bli minst ett mål av Wellington.

Troliga startelvor:

Melbourne Victory
Coe; Geria, Contreras, Leijer, Traore; Milligan, Broxham; Thompson, Troisi, Nichols, Barbarouses

Wellington Phoenix
Moss; Bertos, Durante, Sigmund, Caira; Muscat, Reira; Brockie, Hernandez, Ifill; Huysegems

Spel: Melbourne Victory - Wellington Phoenix BLGM @ 1.72 hos bet365

Tänkbar målgörare: Carlos Hernandez @ 4.00

Lycka till vid rygg och rygga som vanligt på egen risk!

master - 03 November, 2013, 21:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Stockholm - 2013-11-04 04:00:33

Du verkar ha bra kolla på lagen "down under" å det e bara att rygga. Men då du trodde på seger för Brisbane mot Melbourne och ö2.5 mål så tog jag asian -2 på Brisbane till 3.70 å ja, det gick ju bra..

Roligt med en helt annorlunda serie än dom "vanliga". Kan ju bli riktigt lönsamt det här.. ;-)

Keep up the good work...

Sitetalk - 2013-11-03 21:10:55

Ryggat!!!