Speltips

Speltips Napoli-Marseille

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-06 20:45 Spela här

Speltips Napoli-Marseille
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 2.20 Speltips: 1 -1.5
2013-11-06 20:45 Napoli-Marseille 1 -1.5 2.20 RalleArvid

Ytterligare Champions League-matcher står för bordet och ytterligare ordentligt laddade och viktiga drabbningar nu när det så smått börjar dra ihop sig. Jag tror att Napoli kan bli en riktigt stor vinnare under onsdagskvällen om vi kikar lite närmare på förutsättningarna.

Marseille har tydligt visat att de inte är tillräckligt bra för motståndet i denna grupp och står på 0 poäng efter tre omgångar och då har man ändå spelat två matcher på hemmaplan. Napoli ligger på tredjeplats men har lika många poäng som båda toppkonkurrenterna Dortmund och Arsenal. Man har dessutom ett jättefint läge att ta sig upp på slutspelsplats och spänna musklerna nu när man möter jumbon hemma samtidigt som Arsenal och Dortmund gör upp mot varandra i Tyskland.

Marseille har urusel form och har inte vunnit en enda match av sina 6 senaste. Man kryssade senast i ligan borta men hade innan det 5 raka förluster i liga och Europa. Napoli å sin sida har fyra raka segrar och smått osannolika 15 segrar på sina 17 senaste hemma på en av de coolare arenorna som fotbollsvärlden har att visa upp för oss på matchdag.

Napoli vann bortasmötet mot Marseille med 2-1 efter att ha haft 2-0 länge innan tröstmålet för hemmalaget kom i 86:e matchminuten. Givetvis är det både klasskillnad och stor motivationsskillnad på de båda lagen som jag redan varit inne på. Förutom detta även då hemmaplansfördel, dessutom en stor sådan dels med tanke på att det är Champions League då hemmaplansfördelen betyder mer samt att Napoli generellt sett har en relativt sett, väldigt stor hemmaplansfördel. Sedan ska vi ju dessutom då lägga till formen som jag var inne på tidigare där det även där är gigantisk skillnad till Napolis fördel samt att Benitez som leder sitt Napoli tämligen imponerande hittils är en riktig Eruopa och vup-expert som vi sedan tidigare vet.

Tänkbara startelvor:
Napoli: Reina; Armero, Albiol, Fernandez, Uvini; Inler, Behrami; Hamsik, Callejon, Insigne; Higuain

Marseille: Mandanda; Morel, Abdallah, Diawara, N'Koulou; Cheyrou, Romao, Valbuena, Thauvin, A Ayew; Gignac

Napoli gör väldigt ofta fler än 1 mål i sina matcher, framförallt på hemmaplan. Jag tror definitivt att Napolis chanser till att hålla nollan och göra minst två framåt även här är tämligen goda. Ett HCP -1.5 här tycker jag definitivt är på sin plats. Framförallt som oddset är helt klart godkäna 2.20x

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 05 November, 2013, 22:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!