Speltips

Speltips Ajax v Celtic

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-06 20:45 Spela här

Speltips Ajax v Celtic
Land: Internationellt Liga: Champions League
Odds: 2,00 Speltips: U 2,5 mål
2013-11-06 20:45 Ajax v Celtic U 2,5 mål 2,00 holms

Ajax har gått anskrämligt illa efter landslagsuppehållet och jag vill nog påstå att det råder en mindre kris i det lägret. Eller, det är bara tre poäng upp till serieledande Alkmaar, men det är fem klubbar emellan och Ajax har nu på kort tid blivit nollat HEMMA mot både Vitesse och Walwiijk. Lägg därtill "bara " en pinne mot Twente och en förlust mot Celtic (allt efter uppehållet) så förstår vi att maskineriet, om man nu kan säga att det numera finns ett sådant, hackar betänkligt.
Saknar nu den här trion: Bojan Krkic, Lerin Duarte och Niklas Moisander. En anfallare, en offensiv mittfältare och en back. Större numerärt avbräck framåt än bakåt och alltså bra för det här spelet.

Celtic tycker jag har sin absolut styrka i defensiven. Och framåt ser det faktiskt tunnare ut än på väldigt länge.
Till den här matchen saknas ett par mittfältare av diverse anledningar, vilket så klart kommer att försämra deras offensiv en smula.
Man kommer som vanligt att ställa upp med sitt 4-5-1 system, och jag tror faktiskt att man åker till Holland och är halvnöjda med en poäng. Och då kan 4-5-1 vara ett system nog så trassligt att ta sig igenom.
Och varför nöjda med en poäng? Jo, de förutsätter nog att Barcelona slår Milan hemma, och då är man i sådana fall bara en pinne bakom inför de två avslutande omgångarna. Och om två veckor gästas man av just Milan, vilket bäddar för en ny episk afton på Celtic Park.
För att förtydliga. Klart man vill vinna. Men det är inga mungipor ned vid ett oavgjort resultat.

Lägger man alla äpplen i samma korg. Ajax form, bortfall, Celtics strama defensiv och tunnare offensiv, vi skakar om, då får i alla fall jag resultatet Under 2,5 mål.
2,00 på det scenariot, det duger absolut.

holms - 05 November, 2013, 23:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
madiksim - 2013-11-06 12:36:39

menar det är ju skitsamma om t.ex. en bänkvärmare som är mittfältare fattas :)

madiksim - 2013-11-06 12:36:07

haha asså skriv gärna vilka mittfältare som fattas ifrån celtic?