Speltips

Speltips Chelsea - Schalke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-06 20:45 Spela här

Speltips Chelsea - Schalke
Land: England Liga: Champions League
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2013-11-06 20:45 Chelsea - Schalke BLGM 1.80 master

Även intressanta matcher i kvällens CL där jag lägger fokus på matchen mellan Chelsea och Schalke på Stamford Bridge.

Det handlar om topplagen i gruppen, där både Chelsea och Schalke har sex poäng efter tre spelade matcher. Vinnaren här går nog garanterat vidare från gruppen, så troligen kommer vi att få se två lag med viljan att göra mål framåt.

Chelsea har en halvdan form, man har blandat och gett otroligt mycket under Mourinho. Ibland lyckas man spela ut motståndaren med sina vassa kontringar, ibland fungerar inte kontringarna och det leder till att spelet låser sig. Nej, Chelsea är inget förande lag direkt. Det var heller inte Real Madrid under Mourinho. Senast lagen ställdes mot varandra för någon vecka sedan kontrade Chelsea sönder Schalke. Det kan dem även göra idag, men jag tror på ett Chelsea med lite mer bollinnehav än senast vilket passar Schalke utmärkt medan jag tycker att det är en nackdel för Chelsea. Men att Chelsea gör mål, på något sätt, den saken är säker. Schalke håller inte nollan.

Schalke har blivit nollade i tre matcher denna säsong, bl.a senast mot Chelsea. Tyvärr visade man ingen skärpa framför mål i den matchen, med en viss skärpa hade man enkelt kunna göra minst ett mål. På bortaplan nu, känns nog lite svårare - men jag tror att det passar bättre för Schalke att vara mer av ett kontringslag. Av det jag har sett spelar Schalke en snabb fotboll med flera intressanta spelare där framme som kan överraska närsomhelst. Trots att Huntelaar och Farfán missar matchen(borta under en längre tid), har man kvalitet framåt vilket vi bl.a har sett på sistone. Meyer(95:a) har imponerat stort då han tagit sina chanser han har fått. Troligtvis med från start ikväll. Annars har man oförutsägbara Boateng, en tung Szalai där framme och kvicke Draxler. De kan absolut skapa oreda i Chelseas försvar som jag tycker inte har övertygat denna säsong trots att man fått med sig resultaten. Dessutom har man nickstarke Höwedes på hörnor som nog kan knoppa in en boll på hörna.

Två lag som måste gå framåt - två lag som sällan går mållösa från matcher - två lag som sällan håller nollan. Det måste ju bli minst två mål här. Och varsitt mål ska man kunna ordna. När BLGM finns till ett högre odds än själva Över 2.5 mål - blir spelet relativt enkelt. Jag kan inte se Schalke gå mållösa här, så BLGM känns riktigt bra på förhand till fina 1.80.

Troliga startelvor:
Chelsea
Cech - Ivanovic, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Lampard - Hazard, Oscar, Mata - Eto'o

Schalke
Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs - Neustädter, Aogo - Boateng, Meyer, Draxler - Szalai

Spel: Chelsea - Schalke BLGM @ 1.80

Kommentera gärna vid rygg och lycka till vid rygg!

EDITERAD 2013-11-06 11.39:43

master - 06 November, 2013, 11:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lazzon - 2013-11-06 17:15:53

Bara för att det är du så ryggar jag! Har dock Chelsea rak på en trippel ;)

Durian - 2013-11-06 16:54:20

Du var ju ändå nära på Ö 2.5mål igår ju!!

Mufcmff - 2013-11-06 13:25:08

Rygg!