Speltips

Speltips Vetlanda - Hammarby

Sport: Bandy Spelstopp: 2013-11-06 19:00 Spela här

Speltips Vetlanda - Hammarby
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1.85 Speltips: under 8.5 mål
2013-11-06 19:00 Vetlanda - Hammarby under 8.5 mål 1.85 bandytipset

Två lag som letar spelet även om hemmalaget har mest problem då Hammarby ändå lyckats knipa två segrar trots haverier i maskineriet. Ja, jag tycker faktiskt att Hammarby bör kritiseras trots att man har 2-1-0 då spelet inte har imponerat. Det var inför säsongen mycket snack om "nya VBK" men såhär långt har förväntningarna inte infriats och att man bara gjort 10 mål på 3 matcher är långt ifrån godkänt. En anledning till att det inte riktigt börjar rulla för Vetlanda kan vara det faktum att nyckelspelaren Johan Löfstedt vart skadad och inte kunnat spela någon av matcherna under säsongsinledningen, återstår dock att se om han spelar ikväll.

Hur som helst så är detta som sagt två lag som letar spelet och under 8.5 mål @1.85 känns väldigt vettigt sett till förutsättningarna. Senast lagen möttes slutade matchen 2-1 till Hammarby.

En annan intressant punkt är det faktum att Vetlanda ALDRIG slagit Hammarby på hemmaplan vilket gör att 1.60 på raka tvåan får ses som bra virke! Dock är sällan en säsongsinledning logisk. Skulle inte förvåna mig om vi får se ett kryss här ikväll.

Jag anser hur som helst att 1.85 är ett bra odds sett till förutsättningar, självklart kan det lossna för båda lagen ikväll men känner mig ändå ganska säker på att vi får se en taktisk kamp i Sapa Arena ikväll så jag kommer lägga 5/10 units på detta spel! 3-4 Hammarby?

bandytipset - 06 November, 2013, 18:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!