Speltips: Tromsö - Anzhi

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-11-07 21:00
Land: Europa
Liga: UEFA Europa League
Odds: 1.74
Tips: Under 2.5 mål
Det talas mycket om just den här matchen i kvällens Europa League spel. Anledningen är att det rör sig om två lag i kris. Tromsö spelar på söndag en leva-eller-dö match mot Sarpsborg för att hålla sig kvar i Norges förnämsta liga. Anzhi å sin sida ligger på jumboplatsen i ryska ligan efter att ha sålt av sina storstjärnor såsom Eto'o och Willian. De har även en viktig cupmatch i helgen.

Detta leder till att båda lagen ställer upp med reservgäng till kvällens drabbning för att spara sina bästa spelare till helgen. Tromsö tar bland annat upp tre debutanter till startelvan och i övrigt saknas ett flertal ordinarie spelare i båda lägren. Mer om detta kan ni läsa om i Floyd_jrs rek.

I och med dessa förutsättningar - två lag med fokus på annat, reservuppställningar och så vidare - tror jag att vi får se en riktig skitmatch ikväll för att tala klarspråk. Förra mötet som spelades i Ryssland slutade 1-0 till Anzhi och jag förväntar mig någonting liknande idag. Snålt om kassar med andra ord.

Av Anzhis fem senaste matcher har 4/5 gått under linan på 2.5 mål, 3/5 om vi enbart tittar på bortamatcher.
Av Tromsös fem senaste matcher har 3/5 gått under 2.5 mål, detsamma gäller för deras senaste hemmamatcher.

Så sammanfattningsvis tror jag vi får se en målsnål och grisig match utan motivation från någon av lagen, möjligen från Anzhis sida som är vidare till åttondel i och med vinst här.

Mitt spel blir därmed under 2.5 mål i matchen till @1.74 gånger degen. Rygga gärna men självfallet på egen risk! Peace!EDITERAD 2013-11-07 16.19:10
  Tromsö - Anzhi
Spela på Speltips Tromsö - Anzhi
Lazzon - 7 November 2013 - 16:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DJURET - 2013-11-07 17:54

@ stringtros

Verkligen inget ordinarie lag för ahnzi flera är inte ens med till Norge, och efter test på plastgräset har lagets läkare gett vissa spelare spelförbud pga skaderisken, och dom verkar inte överlyckliga över platsgräset.

Saxad intervju från presskonferansen med ahnziz coach


Det er slett ikke uvanlig at trenere bruker pressekonferansene i forkant av viktige kamper til å bedrive tåkelegging av egne styrker og svakheter, og til å så tvil om hvilke spillere som er skadet eller friske. Gadzhiev brukte pressekonferansen på Alfheim til å fortelle at mange av Anzhis spillere ikke kan spille på Alfheim-dekket.
– Kunstgress er vanskelig. Ballen får en helt annen stuss enn på naturgress. Ballen triller mer på kunstgress. Vi har en gruppe spillere som av helsemessige grunner ikke kan spille på dette underlaget, påsto treneren – via tolk.
Det eneste konkrete eksemplet han nevnte, var Andrei Eshenko, som har fått seks måneders forbud mot spill på kunstig underlag. Eschenko er ingen hvem som helst: Han er venstreback og landslagsspiller – og i møtet mellom TIL og Anzhi i Moskva var han banens soleklart beste spiller – ikke minst på grunn av sine offensive bidrag.
– Når du sier «gruppe» spillere; hvor mange er det som ikke tåler kunstgress?
– Det får dere vente til kampen med å se, sier treneren.
Det kan for øvrig diskuteres hvor vidt kunstgress er ukjent som underlag for Anzhi.

Lazzon - 2013-11-07 17:16

DJURET: tänkte så jag med, klart det kan bli lite "Hawaii-fotboll" med spelare borta osv. Men tror inte att något av lagen kommer bjuda upp speciellt mycket till dans, inget som talar för det på förhand :)

Don.Laziale: Haha joo om du ändå visste hur det har sett ut för mig mannen! men visst jag köper din synpunkt ;)

Lazzon - 2013-11-07 17:13

zoogin_86: De må vara motiverade men kvaliteten lär de inte ha. Då skulle de inte vara reserver/debutanter :)

Lazzon - 2013-11-07 17:13

stringtros: Helt fel dom är verkligen inte på uppgång. Tre raka torsk utan att göra mål är vad de tar med sig till den här matchen.

"For Anzhi, its a similar situation, they are rock bottom of the RPL and dont care about this game much at all. The coach will prioritise the league match against Amkar on Sunday and some players will not even travel to norway but will prepare for the league match." kopierar bämbäms citat här.

zoogin_86 - 2013-11-07 16:48

Känns bra på förhand men kan bli tvärt om, reserver och unga förmågor som vill visa upp sig å kriga om en plats i framtiden = många mål. Jag hoppar under 2,5 mål och kör en liten slant på 0-0 ifall det nu skulle bli lite mål.

stringtros - 2013-11-07 16:46

anzhis kommer väl me sitt bästa lag ??? va ja hört å läst...vill ju säkra avancemang ...eller har du nån annan info????????????? plus anzhi har spelat upp sig de sista...e lite på uppgång va...spelat ihop sig lite mer....

Don.Laziale - 2013-11-07 16:46

Mannen hoppas d inte blir nåt i stil "fan tänkte köra över2.5 men ändrade i sista sekund till under2.5" efter matchen. Du har tendens att skriva d efter varje förlorade spel. SKÄRPNING!! LYCKA TILL MED SPELET. BARA KÄRLEK !! :))

DJURET - 2013-11-07 16:45

Mja kanske, eller så öppnas spelet upp totalt och blir 3-3 :) låter bli matchen helt jag.

Lycka till


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming