PSV -1 Asian @1,75 5/10 Units

PSV -1 HCP @2,25 2/10 Units

Josip Simunic varnad @2,85 1/10 Units

PSV är inne i en svacka inget tvivel, man har bla förlorat 2 ggr på kort tid mot Roda och ingen vinst på sina 5 senaste matcher (3 förluster, 2 lika).

Man har inför säsongen tappat killar som Jermaine Lens (D Kiev), Strootman (Roma), Mertens (Napoli), alla dessa tre är ju så klart tunga avbräck.

Detta var de negativa att säga om PSV, det positiva är att man fortfarande har massor av kvalitet i truppen och är väldigt hemmastarka.

I backlinjen hittar vi både Willems och Bruma som är med i Hollands A-landslag, Brenet i U-21 landslaget. Narsingh, Schaars, Maher, Depay även dessa 4 herrar figurerar i Hollands A-trupp dessa för att nämna några.

Gamle PSV ikonen och toppspelaren Philippe Cocu leder laget och har inför kvällens match uttalat sig i stil med att detta är matchen vi ska studsa tillbaka ifrån. Ikväll skall man vända den negativa trenden där man allt som oftast fört och dominerat matcherna men inte kunnat döda dem.
PSV pressade ett äckligt effektivt AC Milan i CL-kvalet där man faktiskt hade båda matcherna rent spelmässigt men trots detta fick kapitulera med 1-1 hemma och 3-0 borta.

Dinamo Zagreb är samma lag som blev 2012-2013 sämsta ChampionsLeague lag ifjol (tillsammans med NordSjälland) med 1 poäng och -13 i målskillnad. I år åkte Dinamo i kvalet mot Austria Vienna 0-2, 3-2, detta goa Vienna som har 0 poäng och -8 på 4 matcher. Dinamo vinner ligan varje år men blir mosade i Europa i år har man 1 poäng 0-0 mot just PSV nere i Kroatien.
Ikväll måste Zagreb vinna för att ha en chans för avancemang, därmed kommer man att blotta sig för PSV:s offensiv.

Mitt tips är 3-0

Samt att långsamme hårdföre kaptenen och landslagsspelaren Josip Simunic, kommer få kort mot PSV:s snabba och tekniska spelare.

Hepp Hepp

This is the stats tab
This is the post tip