Speltips

Speltips Edsbyn v Västerås

Sport: Bandy Spelstopp: 2013-11-08 19:00 Spela här

Speltips Edsbyn v Västerås
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1,94 Speltips: X2
2013-11-08 19:00 Edsbyn v Västerås X2 1,94 holms

Det har inte varit några roliga resor till Edsbyn de senaste åren för Västerås. Rent utav hemska, om vi ska vara helt ärliga.
11-5
9-0(!!!)
6-2
26-7 de tre senaste besöken är inget annat än nattsvart, men dystra trender är till för att brytas och ingenting annat. Och det tror jag sker den här kvällen.

Absolut, Edsbyn har inlett säsongen med fyra raka segrar osv osv. Men spelprogrammet har ju inte direkt varit mördande. För att jämföra med Västerås som fick inleda med matcher mot Bajen och Sandviken. Och ändå gjorde det bra trots två knappa förluster.

Västerås har värvat väldigt bra inför säsongen. Andreas Bergwall, Johan Esplund, och Tobias Holmberg har skeppats in. Dessutom ett stycke Ted Bergstöm även om han befinner sig på skadelistan för tillfället. Märks att polletterna börjar hamna i ordning i gurksällskapet.
Man kommer i mina ögon att bli bättre ju längre säsongen lider och har nu också skramlat ihop två segrar efter säsongens två första nämnda plumpar. Även om det inte har övertygats fullt ut så har poängen ändå trillat in, vilket så klart gör det enklare att spela bandy.

Edsbyn har en blygsammare trupp den här säsongen. Även om jag inte tänker ta ifrån dem de fyra raka segrarna så ställs man nu mot ett "riktigt" motstånd för första gången den här säsongen.
Och små trender är alltid till för att brytas. Och idag vill jag se två sprängas i bitar. Först VSK:s bedrövliga insatser de tre senaste säsongerna - och Byns flygande start med full pott efter fyra spelade fighter.
1,94 på att vi har ryggen fri med ett kryss, det tycker jag faktiskt är ett par tiondelar för högt.

holms - 08 November, 2013, 09:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Shagrath - 2013-11-08 16:48:58

Rykten gör gällande att Ted Bergström är tillbaka i matchtruppen i afton.