Speltips

Speltips Zrinjski - Sarajevo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-10 15:00 Spela här

Speltips Zrinjski - Sarajevo
Land: Bosnien Liga: Premier League BIH
Odds: 2.10 Speltips: 1
2013-11-10 15:00 Zrinjski - Sarajevo 1 2.10 master

Vi är tillbaka i den Bosniska högstaligan. Senast gick spelet in då Sarajevo med nöd och näppe vann med 1-2. Nu handlar det återigen om Sarajevo. Dock tror jag att man får det ännu svårare denna gång och troligen förlorar i en oerhört svår bortamatch mot Zrinjski.

Sarajevo ligger på en 2:a plats och har inte förlorat på väldigt länge. Bästa laget på bortaplan, det i en svår liga när det gäller bortamatcher. Alltså, hemmalagen har en klar fördel i varje match tack vare hemmaplan. Så är det i Bosnien. Ni tror nog att Sarajevo har imponerat, visst har dem knappt förlorat, men man har tappat många poäng mot sämre lagen. Både hemma och borta. Alltså, trots att man ligger på en fin 2:a plats i ligan har fansen klagat på laget under hela säsongen då man inte alls tycker att Sarajevo har presterat bra. Sarajevo-tränaren fick just frågor på presskonferensen inför matchen om just hur laget har presterat, och han svarade att han höll med fansen - men att det går över gränsen då laget tappat en hel del spelare under säsongens gång att man inte har en tillräckligt bra trupp för att prestera match in och match ut. Självförtroendet är inte helt på topp, laget gjorde en urusel match senast hemma mot Vitez i cupen(returmöte), där man lyckades gå vidare efter straffar. I senaste ligamatchen rekade jag just Sarajevo borta mot ett Radnik i enorma problem, och man gick segrande ur striden. Det med mycket tur, då Sarajevo vände matchen redan då Radnik fick rött i den 20:e minuten och Sarajevo satte efterföljande straffen. Trots med en man mer under nästan hela matchen var man knappt bättre än Radnik som hade något vasst läge efter det röda.

Zrinjski ligger på en 3:e plats. Slog ut grymma Borac i cupen(4-0 hemma, 1-1 borta) och har inte förlorat på ett bra tag. Haft lite oflyt i sina senaste hemmamatcher, men är annars oerhört svårslagna på hemmaplan. Men 0-2 borta senast i ligan, så inget större problem att laget tappat poäng i två raka hemmamatcher i ligan. Vann ju som tidigare sagt i cupen mot riktigt starka Borac med hela 4-0.

Värt att notera är att Zrinjski bara förlorat EN hemmamatch mot Sarajevo genom tiderna. Förlusten kom dessutom för 10 år sedan. Som tidigare sagt, det är inte lätt att spela borta i BIH Premier League.

Här talar mycket för en hemmaseger. Zrinjski har en KLAR fördel av hemmaplan, Sarajevo känns inte alls vara i bra slag trots att man inte förlorat på ett väldigt bra tag. Spelet är knackigt och den första bortaförlusten kan komma nu mot BETYDLIGT bättre lag än vad Sarajevo hittills mött på bortaplan.

Spel: Zrinjski - Sarajevo 1 @ 2.10

Lycka till!

master - 09 November, 2013, 14:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sitetalk - 2013-11-09 20:32:25

Rygg på den :)