OBS avspark 12:30!!!

Jag tycker mig ha hittat värde i den tidiga matchen i italienska Serie A.

Hellas Verona ö 1,5 ger hela 2,85 just nu och det är enligt min mening ett odds att hugga på! Jag har rekat denna variant på just Verona tidigare och den satt enkelt vad jag vill minnas. Nu är det dags igen, och här följer förutsättningarna...


Den italienska högsta ligan går in i den 12:e omgången och Verona har klarat linan ö 1,5 hela 9 gånger under de 11 matcher som gått. 9/11 alltså och det är otroligt imponerande, främst eftersom de faktist är nykomlingar till denna säsong.

Säsongen kan sammanfattas genom vinst i premiären mot Milan med 2-1, storförlust mot suveränerna Roma med 3-0 borta, knapp förlust mot Juventus borta med 2-1 där de faktiskt hade ledning strax innan halvtid. Sedan följer idel vinster mot lag med långt mer erfarenhet av Serie A fotboll än de själva. Just nu parkerar de på en imponerande 5:e plats, före storsatsande Fiorentina och de klassiska storklubbarna Lazio och Milan.

Laget leds att skicklige brassen Jorginho (11 matcher, 5 mål) och den gamle VM guld hjälten från 2006, Luca Toni (9 matcher, 5 mål).


Genoa då? Ja de gör en okej säsong än så länge. De ligger på en 8:e plats just nu, men jag tycker man ska ta sig en närmare titt på tabellen innan man avgör, för det är otroligt jämt poängmässigt mellan lagen. Vid förlust här kan man på riktigt vara nere i bottenträsket igen. Det skiljer bara 5 poäng från Genoas 8:e plats ner till Catanias 19:e (9 poäng). Däromkring återfinns lag som Milan, Parma och Cagliari som kommer ryka upp sig.

Genoa statistik är inte en munter syn för reken men jag återkommer till det. De har en bra defensiv som endast släppt in över 1,5 i 4/11 matcher. Och detta har skett mot topplagen Fiorentina, Juve, Inter och Napoli.

Verona gör i snitt 1,8 mål borta och Genoa släpper in 1,6 mål per match. Genoa släpper in fler mål hemma ön borta säger statistiken.

Saknas i Verona gör.
Målvakt
Nikolay Mihaylov 0/0/0 ej ordinarie
Mittfältare
Juan Gomez 10/2/2 ordinarie
Ezequiel Cirigliano 1/0/0 ej ordinarie

Saknas i Genoa gör.
Backar
Alessandro Gamberini 4/0/0 ordinarie
Sime Vrsaljko 9/0/1 ordinarie
Mittfältare
Francesco Lodi 7/0/0 ordinarie
Mario Santana 6/0/0 bänk
Anfallare
Emanuele Calaio 5/1/0 bänk

Det saknas offensiv kraft främst ifrån Gomez men det finns bra ersättare. Genoas defensiv är stabil men jag tror Verona är rätt lag att slå håll på den. 2,85 känns för högt och jag synar det. Att välja mellan ö 1,5 och rak är alltid en smaksak och ibland är det svårt att sia om vad som anses vara bäst. Jag tror jag gynnas av att välja överspelet här. Den sim tycker annat finner den raka till odds runt 3 ggr.

Lycka till och kommentera gärna synpunkter!

Odds: 2,85
Units: 2/5
Bolag: Unibet


This is the stats tab
This is the post tip