Speltips

Speltips Manchester United v Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-10 17:00 Spela här

Speltips Manchester United v Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2,30 Speltips: 2 Asian 0
2013-11-10 17:00 Manchester United v Arsenal 2 Asian 0 2,30 holms

2,30 på ligaledaren borta mot ett United på dekis (överlag) - MED pengarna tillbaka på ett oavgjort resultat, det är vad jag kallar för en liten, med naggande god, för tidig julklapp.

Det är så klart ingen slump att Arsenal i dag är åtta poäng före United. Det efter tio spelade omgångar.
I och med den den där jävla värvningen av Özil så fick Arsenal en förstärkning av sällan skådat slag vilket över en natt förvandlade laget till en guldkandidat. Vilket för många utav oss är oerhört obehagligt. Men det är inget vi kan blunda för, utan bara gilla läget.

Till dagens match så förväntas bortalaget mönstra den här elvan, och då är det i min bok ett gäng som är för stora underdogs än vad de borde vara.

Szczesny

Sagna - Mertesacker - Koscielny - Gibbs

Flamini - Arteta
Ramsey
Özil - Cazorla

Giroud

Lägg märke till att Flamini är tillbaka. En spelare som tycks trivas som fisken i vattnet så fort han får på sig den rödvita tröjan med den där pickadollen på det vänstra bröstet.
Kommer dessutom in i helt rätt match, lär behövas som städgumma där Rooney ska springa och servera den där omöjliga holländaren längst fram.
Att Arsenal hanterar ett spelande storlag på bortaplan visade man också under veckan då man löste samtliga poängen i Dortmund. Aldrig fel att ha med sig det i bagaget till den här teaterscenen.

Manchester United är på rätt väg, säger en del människor. Och det må så vara, om vi tittar på resultaten. Men att besegra Norwich, Stoke och Fulham på kort tid, det är inget jag hade kommit och skrutit med hemma för morsan, om mitt namn stavats Manchester United.
Nu ställs man faktiskt mot ett jävligt bra lag. Det gick inte när man mötte Chelsea. Det fick definitivt inte när man mötte City. Och jag tror inte att det går den här gången heller.
Om vi behåller livremmen och störtkrukan genom att få behålla insatsen vid ett kryssresultat, det känns spontant som om det räcker väldigt långt.

Vad säger vi? 1-2?

holms - 09 November, 2013, 22:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
NezThor - 2013-11-10 15:44:38

2a på Arsenal som vinnare till över 3 gånger pengarna tycker jag känns mer spelvärt. Självklart en risktagning men det är ju alla bets.

Realws - 2013-11-10 11:40:48

Bra rek!

Gunners007 - 2013-11-09 22:54:42

Fan holm nu förlorar ju mitt kära arsenal..helvete också bara att lasta in på united fan vad tråkigt :(