Speltips

Speltips Boca Juniors-Tigre

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-10 20:00 Spela här

Speltips Boca Juniors-Tigre
Land: Argentina Liga: Torneo Inicial
Odds: 1.75 Speltips: 1
2013-11-10 20:00 Boca Juniors-Tigre 1 1.75 RalleArvid

Bara för att en av de största söndagarna för den här säsongen kommer att ta slut här i England betyder det inte att det är over för dagen på rekat. I sydamerika och Argentina spelas det även fotboll som bekant och det klassiska Buenos Aires-laget Boca Juniors tar emot Tigre på La Bombonera.

Storlaget Boca Juniors ligger på 4:e plats i denna kampanj av ligan efter 7 segrar på 14 matcher. Man ligger 5 poäng efter topplacerade Old Boys och man har chansen att krympa det gapet till 2 poäng ikväll eftersom man spelat en match mindre än dem. 5 av Bocas 7 segrar har kommit hemma på en av de mäktigaste arenorna fotbollsvärlden stoltserar med, jag har haft förmånen att vara där och om inte den coolaste så definitivt en av de absolut mest täta och skrämmande upplevelserna för ett bortalag att entra. I synnerhet nu när man inte ens får ha med sig några bortasupportrar i Argentina.

7 matcher, 1 oavgjord och 1 förlust hemma under den här kampanjen för Boca och den enda förlusten kom just mot seriesuveränen Old Boys i första matchen. Sedan dess är man alltså obesegrade och har 5 segrar och en oavgjord på dessa matcher.

Tigre som är på besök ikväll ligger på 17:e plats och har bara en seger borta på 10 matcher och man har inte vunnit borta på 6 matcher och just borta mot Boca ser det även där väldigt mörkt ut med 3 förluster och en oavgjord på 4 matcher. Man är näst sämsta bortalag i hela ligan och har ännu inte vunnit i kampanjen och inte mycket talar för att man skulle ta jungfru-segern borta från hemmaplan i en av de tuffaste bortamatcher fotbollsvärlden har att erbjuda.

Gigliotti leder skytteligan på 7 fullträffar och har frälst Boca på hemmaplan med 4 mål på sina tre senaste matcher. Förhoppningsvis får vi se honom göra något liknande ikväll igen, gärna magiskt framspelad av en levande legend i Riquelme.

Boca att fortsätta sin fina hemmaform och därmed även Tigre att fortsätta sitt magra poängplockande på bortaplan bjuds vi 1.75x för hos bet365 .com

Jag kliver in!

Dale dale dale boca!
Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 10 November, 2013, 13:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Baraplus - 2013-11-10 18:08:08

Rygg!

Tackar!