Speltips: Örebro - modo

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-11-12 19:00
Land: sverige
Liga: SHL
Odds: 1.85
Tips: 2 (ML)
Då var det dags för en rek igen. Efter SHL uppehåll är vi återigen igång, underbart.

Innan någon säger nåt så JA jag rekade modo 1!!!! Gång senaste 9 matcherna 8 vann dom den 9e rekade jag , bra prickat.

Återigen till matchen Örebro - Modo (behrn arena)


Örebro

Som började säsongen med sån energi och frenesi, med fart och fläkt chockade dom oss många som trodde dom skulle husera i botten av SHL, jag höll is i magen och fortsatte tro att detta är "nykomlingshypen" som av nån konstig anledning SHL är känd för, nykomlingar som spelar en energihockey utan dess like, och som dom spelade vissa stunder Örebro.

MEN

sen blev det som det allt som oftast blir för nykomlingarna i SHL övriga lag börjar titta lite på hur dom spelar, slutar underskatta dom, kartlägger dom och sen brukar i regel denna nykomlingshype vara till enda, och tittar man enbart på 6 senaste omgångarna visar det sig att historien om nykomlingarna som tillslut blir lästa och dalar i tabellen återigen upprepat sig.

Växjö - Örebro 7-0 (precis innan uppehållet)
Örebro - luleå 3-4 (straffar)
Örebro - fbk 1-2 (straffar)
Brynäs - Örebro 5-3
Frölunda - örebro 3-2 (straffar)

Som vi ser har dom mäktat med 3 poäng senaste 6 omgångarna. Men nog om det.

Vad har hänt under uppehållet i örebro? (Saxat ifrån örebros oficiella hemsida ser det ut så här)

"Örebro har ägnat den gångna veckan åt att vila upp sig och vässa formen. Patrik Ross berättar att laget tränade måndag till torsdag, för att därefter ha ledigt över helgen. På söndagen återupptogs träningen, och man tränade även idag måndag.

Det har med andra ord varit en intensiv period under landslagsuppehållet. Men Ross förklarar att man från ledarstabens sida valt att inte köra alltför hårt. Istället har killarna fått chansen att återhämta sig, något som gett resultat. Ross säger att laget sett jättebra ut och att man står redo."


---------------------------------------------------------

MODO


Jag har enda sedan preseason talat mig varm för mitt kära modo, vilket jag fick tugga i mig när man förlorade 7 raka matcher i början på säsongen, darrigt försvar vilket resulterade i målvakter som fick slita hårt, modos vassa transatlanter som ska lägga sitt krut framåt fick spendera alldeles för mycket tid defensivt. Men dom fortsatte och gnugga på och höll sig till forsbergs gameplan, Samuel Påhlsson kom tillbaka och det började se lite bättre ut.

SEN hände något, Kyle Cuminskey anslöt till laget som varit över hos ducks men blev skickad till farmarlaget där han spelvägrade och klargjorde att han ville till modo som tillslut löste affären.

Han stadgade upp modos defensiv nåt enormt, men det som han tillför mer än sitt spel på isen, är hans energiska personlighet och sin röst i omklädningsrummet, självklart förstår jag att det inte är så enkelt som att en spelare kan göra sån skillnad, men fakta är att modo vann 8 raka fighter innan debacklet mot hv71 i sista omgången före uppehållet.

Modos senaste 6 matcher

Modo - hv 2-3
Linköping - modo 0-5
Frölunda - modo 1-2
Modo -luleå 3-2 (OT)
Aik- modo 0-1 (OT)

Modo har iår bara släppt in 41 mål enda lag som släppt in färre är skellefteå, och då ska vi veta att modo fick stryk sina första 7 matcher i årets shl.

Firma Ullmark/forsberg shls för tillfället bästa målvaktspar ligger 1 resp 3 i räddningsprocent i shl totalt. Modo har för tillfället således en fantastisk defensiv även SHLs bästa boxplay lagmi shl.

Hur ska detta tafatta och slarviga örebro göra mål här ?

Till dagens match så saknar modo lagets skyttekung Gustav Possler vilket givetvis inte är positivt, man saknar också Gunnarsson, Spina, Hedberg. Men får också ÄNTLIGEN tillbaka 2 enormt viktiga pjäser i Peter Öber och Mattias Rittola . Skojj är också att modo som "äger" lillnyllet (William Nylander) men lånat ut honom till rögle, i det lånekontraktet ingick att modo när som helst kan kallamhem honom utan förvarning , men endast för 10 matcher totalt, den optionen har man nu använt och 17 åriga william kommer idag finnas på isen hos modo.


Modo under uppehållet (saxat ifrån modos hemsida)

Efter 19 omgångar tog MODO Hockey landslagsuppehåll med 31 poäng och +7 i plus/minus-statistiken. Dessa resultat gav en femteplats och efter nio dagars matchledigt är det i morgon tisdag dags för omgång 20 i Behrn Arena.

Laget har haft en bra vecka med hård och rejäl träning samt rehabilitering för några av spelarna. Andra spelare har testat på internationell hockey via landslagsuppdrag och ansluter nu åter till klubben. Robert Hägg, Adrian Kempe och William Nylander möter upp laget i Örebro. MODO Hockey ställer upp med två målvakter, sju backar och tolv forwards.

- Inför en återstart så känns det alltid lite extra spännande. Man vet inte riktigt vad man kan vänta sig, hur det kommer att se ut - och visst ska det bli intressant att se William i SHL-sammanhang, säger Anders Forsberg.

- Glädjande är att både Mattias Ritola och Peter Öberg är redo för comeback - två viktiga pjäser i vårt lag.
Summasummarum.

Jag ser inte hur Örebro ska kunna slå detta stabila modo som vi har fått se innan uppehållet, jag har själv bevittnat många matcher och dom har i regel uppträtt lungt/harmoniskt/stabilt förutom mot hv71, där ursäktar jag dom faktiskt att det kom en liten reaktion man saknade 6 spelare och kom från succe mot frölunda/linköping och energin räckte inte riktigt hela vägen mot ett vilt krigande hv71.

Jag spelar i denna match MODO (ML) @ 1.85 6/7 UNITS

MODO RAK @ 2.25 4/7 units

P.Skröder "score at any time" @ 3.75 2/7 units


Letar också efter modo hålla nollan som jag eventuellt kommer testa en slant på, eftersom man hållt nollan 2/5 senaste mot aik och linköping på bortaplan och enbart släppte 1 borta mot frölunda, så kan det vara ett kul spel. Liten peng då givetvis, men kul ur spelsynvinkel.1. Ja jag är modoit men är inte så färgad att jag inte klarar av att vara objektiv, hade situationen lagen emellan hade jag inte tvekat att soela åt andra hållet.

Lycka till och ps: Jag delger bara matnyttig info, om du ryggar är det givetvis på eget ansvar.


Stavfel bjuder jag på då allt detta skrevs från mobilen (ha överseende)EDITERAD 2013-11-12 14.29:01
  Örebro - modo
Spela på Speltips Örebro - modo
DJURET - 12 November 2013 - 14:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DJURET - 2013-11-12 18:02

Paps

I remember :-)

Paps - 2013-11-12 17:35

Jag ryggar dig idag. Minns du att jag gjorde tvärtom senast mot HV 71 och körde på dom istället?

Oldschool - 2013-11-12 17:10

Tack för denna genomarbetade och högkvalitativa rek!

DJURET - 2013-11-12 16:39

Oj, såg att bland d viktigaste inte var med. Örebro har skadeproblem och ingen av Adolfsson, Wiklander, Löwdahl, Olsson och Dahlström spås vara med till kvällens match. Har ingen bekräftad trupp ännu men tror inte någon av dessa herrar ska spela enligt 3e hands info.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming