Speltips

Speltips Tyresö-Fortuna Hjorring

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-14 19:00 Spela här

Speltips Tyresö-Fortuna Hjorring
Land: Europa Liga: W Champions League
Odds: 1.91 Speltips: 1 -1
2013-11-14 19:00 Tyresö-Fortuna Hjorring 1 -1 1.91 RalleArvid

I väntan på kvalmatcherna försöker vi stilla nerverna och få ihop lite extra slantar som vi kan satsa på de fina ödesmättade drabbningarna under fredagen. Jag har hittat ett riktigt tacksamt odds hos ett bolag gällande en match där lite andra svenska medborgarna är i gång och lirar innan det är dags för våra herrar att ta den portugisiska tjuren vid hornen.

Åttondels i Champions League och ett nordiskt derby där det är fördel Sverige efter första mötet. Tyresö tar emot Hjorring på en hemmaplan där man har 12 matcher, 11 segrar och en förlust denna säsong. I matcher av varierande karaktär och med varierande kvalite på motståndet är detta Tyresös facit på hemmaplan denna säsong.

4-1
2-1
5-0
2-1
5-0
2-3 (mot Svenska mästarna)
5-1
3-0
10-2
2-1
2-0
1-0


Som ni även ser i resultatraden är det en hel del av dessa som dessutom slutat med storsegrar. För motståndet i detta skede av Champions League står alltså danskarna Fortuna Hjorring. Första mötet vann Tyresö med 2-1 på bortaplan efter två mål av Press som tog upp Tyresö i guldläge inför returen. Dock släppte man in ett reduceringsmål i slutskedet av matchen men fortfarande har Tyresö fantastiska förutsättningar att avancera.

Ytterligare fördel för Tyresö är nu att Danskorna ligger i topp i sin liga som fortfarande är i full gång och man måste fokusera på båda fronterna för att inte tappa till Bröndby som skuggar. Man vann visserligen riktigt stort senast i ligan men man måste ändå tolka det som en fördel till Tyresö som enbart har fokuserat på Champions League sedan man förlorade guldet. Något som märktes då man fick storstryk av Linköping i sista allsvenska matchen som inte betydde något. Visserligen spelas dessa matcher back to back men ändå litet plus för Tyresö som ställt in fokus enkom på detta under en längre tid.

Tyresö slog imponerande ut Paris Saint Germain i förra omgåenden efter 2-1 hemma och 0-0 borta. Danskorna hade enklare lottning men stötte ändå på lite patrull mot Tavagnacco och fick bland annat stryk på bortaplan trots att man var favoriter.

Danskorna stöter likt topplagen i de flesta eruopeiska damligorna sällan på problem i ligalunken men när man senast mötte ett lag av samma paritet som sig själva fick man stryk med hela 6-1 borta mot Bröndy.

Om Tyresö bara kommer upp i någorlunda nivå tror jag att Fortuna Hjorrings Europa-äventyr tar slut i denna omgång även i år, och även i år mot svenskt motstånd (förra året var det Göteborg som visade sig vara numret för stora för dem).

Tyresö med ett måls handicap bör vara ett väldigt bra spel, och dessutom till tämligen högt odds.
Jag hittar det hittils med -1 hos Paddy Power till 1.91. Jämför detta med andra bolag som erbjuder odds runt 1.50-1.60 på samma spel. Håll ögonen öppna om det dyker upp på fler bolag och jag skulle säga att ni bör slå till om ni får över 1.80x på detta.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 12 November, 2013, 14:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!