Speltips

Speltips Vänersborg v Edsbyn

Sport: Bandy Spelstopp: 2013-11-13 19:00 Spela här

Speltips Vänersborg v Edsbyn
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 2.10 Speltips: Edsbyn
2013-11-13 19:00 Vänersborg v Edsbyn Edsbyn 2.10 bandytipset

Här tycker jag att bet365 återigen är generösa med oddset och vi får hela 2.10 på ett Edsbyn som har startat säsongen på bästa möjliga sätt med 5/5 segrar. Dock spelar det mindre roll nu då man för varje seger går närmare mot en förlust men med ett blekt Vänersborg på andra sida får vi hoppas att den förlusten inte kommer imorgon!

Edsbyn har som sagt startat strålande och man är extrem farlig på sina fasta situationer där man har en del kluriga varianter. Jag och många fler är säkert överraskade av Edsbyns start på säsongen om man ser till deras avslut på förra samt försäsongsmatcherna. Fosshaug stack till och med ut hakan så långt att han inför denna säsong tippade Edsbyn utanför slutspel. Men det har han och alla andra tvivlare fått käka upp under säsongsinledningen. Senast tog man en bekväm seger hemma med 5-2 mot ett skadedrabbat Västerås, en seger jag inte lägger så stor vikt vid. Imorgon ställs man mot ett defensivt tufft motstånd när man möter Vänersborg på bortaplan och fasta situationer kommer vara nyckel till framgång här!

Vänersborg har inlett säsongen väldigt svagt då man tappat ledningar och matcher om vart annat. Man kommer dock senast från en 1-2 seger borta mot GAIS, en seger ja visst men föga imponerande måste jag ändå säga. Självförtroendet är inte det bästa och då är det tufft att möta ett lag som har just det i överflöd, även om det är på hemmaplan. Det känns att Vänersborg inte riktigt har någon harmoni i truppen utan man blir väldigt stirriga och nervösa under matcherna, både när man leder och ligger under. Känns inte tryggt helt enkelt och det lär Edsbyn utnyttja!

Kommer spela 3/10 units på raka tvåan!

bandytipset - 12 November, 2013, 22:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
bandytipset - 2013-11-13 14:06:18

Förstår att du ändå väljer att gå emot här men samtidigt så har inte Villa övertygat i mina ögon och mot SAIK spelade man i princip med 1-2 man mer hela andra halvlek (även 3 vid ett tillfälle) men ändå så tappar man bort poäng och förlorar tillslut, inte imponerande.

Edsbyn har verkligen inte haft lätta matcher då de har vart två derbyn (Bollnäs, Broberg) så med det självförtroendet Edsbyn har i jämförelse med Vänersborg så tror jag man fixar två poäng idag också. Vänersborg har 3 raka mot Edsbyn det vet jag men samtidigt var man mycket vassare på hemmaplan förra året. Man är helt under isen just nu men visst, någon gång vänder det :) Lycka till själv!

KennethK - 2013-11-13 12:45:57

Med risk för att få ta på dumstruten i kväll väljer jag att gå emot. Vänersborgs resultat har inte varit bra, det är sant, men de har mött Villa och Sandviken utan att direkt göra bort sig. Däremot var förlusten mot Kungälv en plattmatch. Edsbyn radar upp segrar men det har varit mot lämpligt motstånd, inte sant? Kungälv hemma, GAIS borta och Broberg hemma (och skadedrabbade Västerås). Vänersborg har ju vunnit tre raka hemma mot Edsbyn och det brukar bli jämna matcher. Jag tycker att 2,70 ser lite för högt ut?! Lycka till!