Speltips

Speltips GUIF - RIK

Sport: Handboll Spelstopp: 2013-11-13 19:00 Spela här

Speltips GUIF - RIK
Land: Sverige Liga: Elitserien Handboll
Odds: 1,83 Speltips: GUIF -1,5
2013-11-13 19:00 GUIF - RIK GUIF -1,5 1,83 Kimi

Hett möte att vänta där Guifs försvar hemma i skokartongen väger tung.

----------------------------------------------------------------------------------

Läget inför match:

GUIF mötte i förra omgången Hammarby på bortaplan och slarvade bort seger fast man låg 3 bollar upp. För mycket slarv i försvaret i kombination med en utvisning gav Hammarby en rättvis seger. GUIF har inte råd att spela så nonchalant länge till och ett bättre försvarsjobb är att vänta inför matchen

RIK kämpade ifatt en 7 bollars ledning mot Alingsås senast men såg sig falla på mållinjen då Alingsås gjorde mål i slutminuten. Vad värre är för RIK är att man i matchen fick Robin Strand skadad, Robin som nu ansluter till skaran tillsammans med Charlie Sjöstrand, Henrik Lundström.
Robin fick i matchen mot Alingsås spela vänstersexa, (normalt vänsternia), i frånvaron av Sjöstrand och Lundström. Ni förstår säker poängen, RIK saknar nu även reserven på vänstersexpositionen.

GUIF saknar även de en av sina förmodade spelmotorer Haukur Andresson som är långtidsskadad, dock så tycker jag personligen inte att han varit den gnista som tänder laget denna säsong så jag tycker inte att detta ska påverka matchbilden.

----------------------------------------------------------------------------------

Det är nu upp till bevis för GUIF på hemmaplan mot ett försvagat RIK och det är hög tid att visa att man är ett förmodat topplag och att man inte vill husera nere på 7 plats, dock med en match mindre spelad än många andra lag på övre halvan.

----------------------------------------------------------------------------------

ML GUIF spelas för 1,50 hos bet365 , mer spelvärt känns dock GUIF -1,5 där vi får 1,83 även det på bet365

Mitt spel: 2/3u GUIF -1,5

Ni gör som ni vill, rygga eller glöm det hela.


EDITERAD 2013-11-13 19.50:46

Kimi - 13 November, 2013, 19:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Kimi - 2013-11-13 17:30:55

DJURET I förlusten mot Hammarby kändes det lite som att GUIF inte gick på alla cylindrar samt att den riktiga skärpan inte fanns där. Kantraketerna Tholin och Pettersson levererade som vanligt men jag efterlyser även bättre spel från mittsexorna och i synnerhet Rikard Blank som jag tror bara blir bättre och bättre.

I kvällens match tror jag man bara vinner av revanschlust men då det spökat i maskineriet tidigare så spelar jag -1.5 och räknar inte med en storseger. Hoppas dock att jag har fel då jag verkligen vill se GUIF komma igång i årets upplaga av elitserien.

DJURET - 2013-11-13 12:41:17

OM det lossnar för guif så slår man ju normalt RIK med klara siffror, om man ändå spelar på guif lär man ju ha någon tro på att det ska lossna, då kan man ju lika gärna spela -3 till 2.12 :)

DJURET - 2013-11-13 11:53:24

Sugen på denna också, men kan fan knte bestämma mig, Haukur saknas fortsatt (men det har han ju gjort länge) , Läste en intervju med Tholin i kurriren med "Rik ska få sota för vår senaste förlust mot hammarby"

Visst fan borde man vinna, men känns som lite tunna odds? Jag menar der hackar i spelet senaste förlusten mot Hammarby fanns det inte mycket positivt att ta på alls?

Nu kan man ju använda resonemanget att guif hemma är ett helt annat lag än borta (för det är ALLTID tufft att försöka ta poäng i sporthallen) senaste man har ju hemma i sporthallen nyligen fått stryk emot drott (som inte är något superlag) och vann bara med 2 bollar emot URUSLA rimbo som inte kommer ta en poäng iår.

Tillfälligheter? Eller saknae Guif sen självskrivne ledare haukur så mycket?

Jag är som sagt också lite sugen på denna, men det är inte det guif man är van att se. Hoppas dock innerligt på en uppryckning.