Speltips

Speltips Melbourne Heart - Sydney FC

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-15 09:30 Spela här

Speltips Melbourne Heart - Sydney FC
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.10 Speltips: Melbourne Heart Över 1.5
2013-11-15 09:30 Melbourne Heart - Sydney FC Melbourne Heart Över 1.5 2.10 master

Då var vi äntligen tillbaka i världens roligaste liga! A-League!

Som vanligt en tidig match på fredagen inleder omgången. Och självklart blir det spel direkt där lätta pengar ska hämtas hem.

Denna fredag tar Melbourne Heart emot Sydney FC. Ett intressant och spännande möte så här på förhand - två lag som nog själva tycker att man underpresterat än så länge - trots Sydneys fantastiska insats senast hemma mot Melbourne Victory där man vann med 3-2 trots en man mindre på plan i mer än en halvlek.

Heart har ännu ingen seger än så länge och är alltså fortfarande ute efter sin första seger. Det har man varit hela tiden, men någon seger har det inte blivit - trots bra spel spelmässigt sett. Det är framåt man haft enorma problem, då menar jag - att göra mål. Två mål har man lyckats göra denna säsong, och det i en och samma match - hemma mot CCM. Annars har man gått mållösa i fyra matcher denna säsong, vilket är inget annat än uruselt. Senast - 0-1 hemma mot starka WSW - i en match man helt klart förtjänade MINST oavgjort och således minst ett mål i offensiv väg. Men tyvärr, som så många gånger förr, visade man stor ineffektivitet och gick mållösa från matchen. Som sagt - det handlar inte om att Melbourne Heart är ett dåligt lag, utan man har ett intressant lag och spelat ganska bra utan att få resultaten med sig. Men så kan det väl inte vara under hela säsongen? Nej, det kan det inte. Och det är bara en tidsfråga innan det lossnar för Mifsud och co. Troligen blir det imorgon.

Sydney har för den delen heller inte imponerat, men senast gjorde man en otrolig insats och vann med 3-2 hemma mot starka Victory. Det med Del Piero tillbaka på plan som man saknat några matcher. Och det var just han som stod för 3-2 målet. På straff. Men nu handlar det om en bortamatch - mot relativt starkt hemmalag i Melbourne Heart. Och nej, Sydney är inget vidare bortalag tyvärr. Än så länge har man 0-5 på två matcher på bortaplan, 4-0 mot Brisbane och 1-0 mot Perth Glory och senast man vann en bortamatch var så sent som i december 2012.

Melbourne Heart saknar, tråkigt nog, fortsatt legenden Harry Kewell. Har även några andra spelare på skadelistan, däribland, viktige backen Kisnorbo.

Sydney FCs skadelista har ljusnat och man har fått tillbaka flera spelare. Dock har man nya avbräck. Tunga sådana - defensivt sett. Båda backarna Warren och Tiago missar matchen - alltså två ordinarie backar i startelvan. Öppnar helt klart upp för några insläppta mål och för att Hearts måltorka ska brytas.

Värt att notera. Sydney har aldrig vunnit på bortaplan mot Heart - samtidigt som man inte är något vidare bortalag. Hearts senaste vinst kom just på hemmaplan mot Sydney i februari där slutresultatet skrevs till klara 3-1.

Bra odds på överspel i matchen. Det känns som det är två lag i tveksam form som måste ha en seger, speciellt Heart - vilket öppnar upp för en underhållande tillställning. Men jag tror samtidigt att Heart ska dra det längsta strået. Det är dags för att det ska lossna för detta Heart, annars är det bara sorgligt om måltorkan fortsätter. Nu har man BRA chans när ett bortasvagt Sydney saknar två ordinarie backar.

Melbourne Heart vinner nog, men man vet aldrig med Sydneys offensiv som kan explodera ibland(speciellt, Del Piero), vilket kan leda till att man göra två mål på Heart som har några defensiva avbräck också. Så, jag tycker att överspel på Heart är ett bättre spel än raka ettan. Vi hittar Heart Över 1.5 mål till fina 2.10 som känns väldigt bra.

SPEL: Melbourne Heart Över 1.5 mål @ 2.10 hos bet365

CHANSSPEL: Melbourne Heart+Ö 2.5 mål @ 3.40
MÅLGÖRARE: Golgol Mebrahtu @ 4.00

Då jobbar vi in morgongodiset på fredagen! Ni hänger väl med? :).

master - 14 November, 2013, 20:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pizzaandre - 2013-11-15 07:52:27

Golgol är han anfallare? Brukar starta?

Mackan12 - 2013-11-15 06:59:02

Måste-rygg. Gått bra innan ;)))

grandgoals36 - 2013-11-14 23:36:43

Rygg absolut från min sida!