Speltips

Speltips Ukraina - Frankrike

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-15 20:45 Spela här

Speltips Ukraina - Frankrike
Land: Ukraina Liga: Liga
Odds: 2.80 Speltips: Frankrike håller nollan
2013-11-15 20:45 Ukraina - Frankrike Frankrike håller nollan 2.80 Polsater

bet365 livestreamar matchen online och i mobilen.

Medel.

2. Frankrike 8 5 2 1 15-6 17
2. Ukraina 10 6 3 1 28-4 21

Ukraina på hemmaplan: 3-1-1 12-2
Frankrike på bortaplan: 2-2-0 6-3

Vi kan konstatera att Ukraina med sina 2,80 mål per match var femte bästa offensiva lag i kvalet. Men räknar vi bort 17 mål i dubbelmötet mot San Marino hamnar vi på 11 mål på 8 matcher. Ett mål hemma mot Polen, nollat hemma mot England och Montenegro samt borta mot Moldavien är ingångsvärden vi också ska ha med oss när vi utvärderar Ukrainas offensiv. Tittar vi på truppen kan vi konstatera att förutom Zenits Timotschuk spelar samtliga i inhemska ligan. Konoplyanka och Yarmolenko på kanterna är viktiga för offensiven. Blev nollade i 3 av 10 matcher.

Frankrike hamnade i en, bortsett Spanien, ganska lätt grupp. Tog en poäng i dubbelmötet mot Spanien och kryssade borta mot Geogien. I övrigt gick man rent. Höll nollan i tre matcher av åtta.

Kommentar: Brukar klistra in mycket statistik för att argumentera för mina tankar, men idag bygger min rek mer på en känsla av att oddset ligger för högt på att Frankrike håller nollan. Ukrainas vassaste anfallsvapen är kantspelet. Där är Frankrike väldigt starka. Blir väl troligen Evra på vänsterkanten och Sagna/Debuchy på högerkanten - starka alternativ. I mitten finns formstarke Koscielny och Abidal eller duktige Varane. Samtidigt finns det gott om bollskickliga spelare på mitten, vilket innebär att man kommer kunna hålla boll och rulla bort en del tid. Att bara släppa in två mål på 180 minuters spel mot Spanien är imponerande. Sen har jag lite svårt att se vem som ska göra Ukrainas mål. Jämför med Frankrike där det finns gott om potentiella matchvinnare. Visst har Ukraina hemmaplansfördel - men det hade man när lagen möttes i EM 2012 också, då vann Frankrike klart med 2-0, utan att Ukraina skapade särskilt mycket. Tror också att prioriteten för Frankrike kommer vara att spela en kontrollerad match utan för mycket hawaiifotboll - vilket nog hade gynnat Ukraina. Känslan är att fransmännen kommer fokusera på att hålla tätt bakåt och inte riskera för mycket framåt. Man vet att man är starka hemma och så länge man inte bjuder Ukraina på en ledning är man klara favoriter att avancera sett över 180 minuter.

Sammanfattat: Tycker Ukrainas offensiv känns tam när man ställs mot kvalificerat motstånd. Mot ett Frankrike med många starka namn i bra form har jag svårt att se hur man ska kunna hota särskilt mycket. Gjorde två billiga mål på Sverige i EM men blev sedan nollat mot både England och Frankrike. Oddset känns helt klart för högt här. bet365 ligger på 2.50, vilket är lite mer rimligt, men även det känns högt. Min värdering är att oddset på fransk hållen nolla borde ligga på runt 2.20.


Tänkbara elvor:
Andriy Pyatov
Artem Fedetskiy — Yevhen Khacheridi — Yaroslav Rakitskiy — Vyacheslav Shevchuk
Anatoliy Tymoshchuk — Ruslan Rotan
Andriy Yarmolenko — Zozulya — Yevhen Konoplyanka


Frankrike
Sagna — Laurent Koscielny — Éric Abidal — Patrice Evra
Mathieu Valbuena — Blaise Matuidi — Yohan Cabaye — Franck Ribéry
Olivier Giroud — Karim Benzema


@nokkan21 på Twitter.


Polsater - 14 November, 2013, 20:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Adde1990 - 2013-11-15 17:35:43

0-0