Speltips

Speltips LA Lakers - Memphis Grizzlies

Sport: Basket Spelstopp: 2013-11-16 04:30 Spela här

Speltips LA Lakers - Memphis Grizzlies
Land: USA Liga: NBA
Odds: 2.40 Speltips: LA Lakers ML
2013-11-16 04:30 LA Lakers - Memphis Grizzlies LA Lakers ML 2.40 BettingNBA

Sitter och skriver via mobilen just nu så kommer inte bli någon superlång rek men jag tycker att det finns ett sjukt stort värde i detta spel!

Om Lakers ska ha någon chans att ta sig till slutspel måste man vinna sina hemmamatcher och inatt möter man Grizzlies som också kommer slåss om dom sista slutspelsplatserna och det gör inte denna match mindre betydelsefull även fast det är tidigt på säsongen!

Lakers är ett starkt hemmalag men man är också väldigt ojämna och man har denna säsong vunnit 3 hemmamatcher och förlorat 2 av dom!
Grizzlies är inget bra bortalag, man har 0 vinster och 3 förluster och det är på hemmaplan som man kommer ta sina flesta vinster!
Grizzlies har nästan exakt samma lag som förra säsongen men endå tycker jag laget känns sämre denna säsong, kanske man överpresterade när man kom till conference final förra säsongen?
Jag vet fortfarande inte riktigt vart jag har Lakers denna säsong för man är sjukt mycket upp och ner, man saknar såklart Kobe väldigt mycket och nu är även Steve Nash skadad men jag tycker dock inte Nash har varit bra denna säsong och Lakers har faktiskt spelat bättre utan honom så det avbräcket är inte alls lika tungt som Kobe!

Vi får alltså oddset 2.40 på Lakers inatt i en match som jag tycker känns 50/50, bra spelvärde här!

Jag kör detta spel med 2 units, håller mig fortfarande lågt när det gäller insatser såhär tidigt på säsongen och dom tyngre spelen kommer senare för säsongen är väldigt lång!


Lycka till vid rygg och ni ryggar alltid på egen risk!

BettingNBA - 15 November, 2013, 17:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!