Speltips

Speltips Varese-Crotone

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-17 15:00 Spela här

Speltips Varese-Crotone
Land: Italien Liga: Serie B
Odds: 1.91 Speltips: X2
2013-11-17 15:00 Varese-Crotone X2 1.91 RalleArvid

Det gick ju inte riktigt som vi ville för Sverige i rond 1 men ändå inget katastrofresultat och alla möjligheter finns verkligen att ta sig vidare (om försvarsspelet slipas till lite, eller mycket, för släppa in mål har vi sannerligen inte råd med och Antonsson såg helt borta ut under 95 minuter). England fick som jag befarade/förutspådde det för tufft mot Chile trots hemmaplan och X2:an till 1.91 var aldrig i fara. Den markerade min tredje raka satta rek och min andra raka till just 1.91x märkligt nog och tänka sig, av slump har jag hittat en rek till 1.91x igen.

Varese mot Crotone i serie B, ligan som inte sällan bjuder på oavgjorda matcher som bekant. Crotone ligger på en fin 5:e placering med 23 inspelade poäng och Varese ett par hack längre ned efter en bedrövlig formtrend och inför denna drabbning ligger man 9:a på 17 poäng.

Varese har inte vunnit på 6 matcher, man har 3 oavgjorda och 3 förluster varav man har misslyckats med att vinna sina två senaste hemmamatcher på Stadio Franco Ossola trots att man ställts mot tämligen mediokert motstånd i tokjumbon Juve Stabia och 19:e placerade Trapani som också de ligger i bottenträsket på nedflyttningsplatserna.

Dock har Varese inte förlorat hemma i ligan än men nu ställs man, mitt i den dåliga form man är i, mot ligans nästbästa bortalag. Crotone har 4 vinster och en oavgjord på sina 7 inledande bortamatcher och har alltså bara förlorat två gånger borta från Stadio Ezio Scida denna säsong. Dessutom har man tre raka bortavinster och samtliga vinster har dessutom kommit mot högre placerade lag än dem som Varese har misslyckats med att besegra på sistone, trots hemmaplan.

I inbördes möten hittar vi 6 drabbningar. 2 segrar för Crotone, 3 oavgjorda och bara 1 seger för Varese. Samtliga möten där Varese stått för hemmaplansfördel som nu är fallet har dessutom slutat med oavgjort och därmed är Crotone obesegrade i detta möte som nu ska avgöras ännu en gång.

Jag tycker det luktar kryss lång väg och framförallt har jag väldigt svårt att hitta några positiva aspekter som skulle tala för att Varese skulle vända sin negativa trend just nu när Crotone är på besök. Allt detta göra att jag tycker att 1.91 hos bet365 .com för X2 fungerar alldeles utmärkt att testa med en liten slant. Förhoppningsvis fixar Crotone ett äkta hat-trick i 1.91 gångers-rekar åt mig och givetvis även då till alla er om ni vill rygga.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 16 November, 2013, 16:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!