Speltips

Speltips Djokovic - Berdych

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-11-17 14:00 Spela här

Speltips Djokovic - Berdych
Land: Serbien Liga: DC
Odds: 1,82 Speltips: Berdych +7,5
2013-11-17 14:00 Djokovic - Berdych Berdych +7,5 1,82 Poldan

Vi har redan gratulerat Tjeckien till DC-bucklan och kan nu släppa all elit-tennis för i år. Det kan till och med Novak Djokovic göra. Alla måste ju inse att en formtoppad Stepanek inte förlorar mot Lajovic. Tjecken föredrar ju indoor och Lajovic är ett par snäpp sämre.. grusspelare. Hade matchen utspelats sig på typ argentinskt grus hade jag varit osäker – det är jag inte nu och det är nog ingen.

Detta är Djokovic sista tävlingsmatch för året. I första mötet, mot Stepanek, var det uppenbart att han var trött. Serben är den spelare på touren som spelat flest matcher i år vilket naturligtvis sätter sina spår.

Berdych kan spela helt avslappnat. Ingen förväntar sig att han ska vinna, men gör han det – då är han en nationalhjälte för resten av karriären.

Min övertygelse är att vi inte kommer att få se någon US-Open eller Slutspels-nivå på serben. Urladdningen i London sätter sina spår samtidigt som Berdych formkurva pekar i andra riktningen. Tjecken avslutade riktigt fint i London och har gjort två bra matcher redan i DC.

.. kanske till och med att han fixar allt själv imorgon bet365 säger 9,00 på det, men jag kör Unibet +7,5 till 1,82

Poldan - 17 November, 2013, 00:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!