Det här blir min första rek någonsin, har följt er länge här på planket, och måste säga att jag är ytterst tacksam över många av dom spel som läggs ut, har gjort mig mycket gott! Känner nu att det även är dags för mig att kliva ut i rampljuset och dela med mig av något jag tycker ser fint ut. Men till reken, den hittar vi i NBA, och lyder på detta vis!

Sacramento har inte imponerat speciellt mycket i inledningen av säsongens upplaga utav NBA-basket. Man har på 8 matcher bara lyckats med att ta 2 segrar, problemet för Sacramento är att allting ska vara så snyggt! Man plottrar till det, ska göra det snyggt med en extra passning istället för att lägga i en enkel lay up.

Men man har en superstjärna i DeMarcus, ibland känns det som om att han är ensam där ute och spelar på planen, för han är så bra att han i stunder kan göra allt på egen hand. Han har gjort 182p på dom inledande matcherna vilket är väldigt starkt med dom medspelare han har runt sig.

DeMarcus är garanterat något som Memphis har högt uppe på varnings listan inför matchen, så om dom har pluggat på läxan så ska dom kunna plocka bort honom under långa stunder utav matchen.

Memphis har spelat ungefär så som dom "ska" ha spelat, man är ett var ett mittenlag redan innan säsongen startade, och nu visar ju verkligen tabellen på att det är något i den stilen det kommer sluta med, man ligger på en 16:e plats.

Memphis svar på DeMarcus hittar vi i Mike Conley, han är tillsammans med Zach Randolph enligt mig dom 2 absolut vassaste korten framåt hos Memphis! Conley gillar att utmana, 1 vs 1 för att göra sin gubbe och lägga i dom så viktiga och enkla 2 poängarna (något Sacramento har problem med).

Sacramentos 5 senaste matcher:
Sacramento - Detroit
90-97
Sacramento - Brooklyn
107-86
Sacramento - Portland
85-96
Portland - Sacramento
104-91
Sacramento - Atlanta
100-105

Man har alltså förlorat 4 av sina 5 senaste matcher, och sina 3/4 hemma matcher, vilket inte är jätte imponerande då man mötit både Pistons och Portland..

Sacramento snittar totalt under säsongen 93.9p framåt i matcherna, medans man snittar exakt 98p i baken varje match.

Memphis 5 senaste matcher:
LA Lakers - Memphis
86-89
Memphis - Toronto
87-103
Indiana - Memphis
95-79
Memphis - Golden State
108-90
Memphis - New Orleans
84-99

Memphis kommer till matchen med 2 vinster på dom 5 senaste matcherna, men då har man spelat mot både Raptors och Indiana, Indiana som glänser längst uppe i toppen. Dessutom kommer dom till matchen efter en seger, en mycket viktig sådan, det såg länge ut som om att det skulle väga över till Lakers sida, men efter hårt kämpa och en bra lag insats s vann man matchen.

Memphis snittar 94 poäng framåt i varje match, och man släpper in 97.9p i varje match, nästan identiska stats med Sacramento. Men det som gör linan så intressant är att När Memphis vinner, respektive Sacramento förlorar så är det alltid med mer än 2.5p

Senaste 5 matcherna lagen emellan:
Sacramento 87-89 Memphis
Memphis 108-101 Sacramento
Memphis 85-69 Sacramento
Sacramento 81 - 113 Memphis
Sacramento 119-110 Memphis

Memphis har alltså vunnit 4 av dom 5 senaste matcherna lagen emellan, dessutom 2 raka vinster på bortaplan mot detta Sacramento.

2/5 Units.

This is the stats tab
This is the post tip