Speltips

Speltips LA Lakers - DET Pistons

Sport: Basket Spelstopp: 2013-11-18 03:30 Spela här

Speltips LA Lakers - DET Pistons
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.71 Speltips: Pistons
2013-11-18 03:30 LA Lakers - DET Pistons Pistons 1.71 BettingNBA

Tycker inte det finns så jätte mycket bra inför natten då det bara är två matcher men det här tycker jag iallafall får vara det bästa inatt!


Pistons har en fantastisk spelartrupp med massor av bra spelare och man har kanske NBAs starkaste uppsättning under korgarna med spelare som Drummond, Smith och Monroe!
Än så länge så har man inte fått spelet riktigt att funka denna säsong men jag tror man kommer bli bättre med tiden!
Pistons har inte varit så jättebra på bortaplan denna säsong med 1 vinst och 3 förluster men då har man också haft 3 väldigt tuffa bortamatcher mot 3 starka hemmalag!

Inatt möter man Lakers som känns väldigt svårbedömda på förhand denna säsong, man vet aldrig vad man får av laget! Jag skrev lite om dom i min förra rek då jag faktiskt spelade på Lakers men inatt går jag emot dom då jag känner att Pistons är det bättre laget!

Lakers har några bra skyttar i laget och kommer dom igång kommer Pistons få det svårt men om dessa prickskyttar inte har någon överdrivet bra natt ska Pistons bara vinna, för under korgarna kommer inte Lakers göra mycket poäng!


Jobbar just nu i motvind och väntar på att den magiska formen ska komma, kanske är det start på den inatt?
Som jag sa förut så finns det inte något "jätte" spel inatt så jag håller mig lågt här och kör 2 units på Detroit Pistons ML till oddset 1.71!

Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2013-11-17 22.51:52

BettingNBA - 17 November, 2013, 22:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
BettingNBA - 2013-11-18 02:29:23

Gasol är inte den Gasol som han brukar vara men givetvis kommer han vara ett hot, men någon mer än honom tycker inte inte är så bra, Kaman är okej och Hill är väldigt ojämn.

Haha hoppas du klarar av några utroptstecken, finns större problem i denna värld :P

Whiterabbit - 2013-11-18 00:52:39

Pau Gasol? Tips är att försöka ta ett kliv tillbaka och se matcherna från flera vinklar än de du själv önskar, baserat på dina senaste rekar. Och att kanske varva utropstecknen med en punkt, men är man taggad så får man väl uttrycka det. ;)