Speltips

Speltips Karlskrona HK - Troja/Ljungby

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-11-18 19:00 Spela här

Speltips Karlskrona HK - Troja/Ljungby
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1.83 Speltips: 1, hcp -1.5
2013-11-18 19:00 Karlskrona HK - Troja/Ljungby 1, hcp -1.5 1.83 Neewbiee

Årets stjärnskott inom svensk ishockey, Karlskrona tar ikväll emot Allsvenskans sämsta lag Troja Ljungby hemma i Telenor Arena.

Karlskrona inledde säsongen på ett lysande sätt och man hade länge ledningen, men på första platsen finner vi nu Karlskoga.. Karlskrona kommer till matchen efter en förlust borta mot Västerås senast. Intressant med Karlskrona är att man på senaste 7 matcherna har vunnit/förlorat varannan match, och idag är det återigen dags att vinna.

Men frågan är inte om dom kommer vinna, för det kommer dom.. Frågan är med hur mycket Karlskrona kommer piska Troja med ikväll!

Karlskrona har många duktiga spelare offensivt, jag tänker då mest på Bergström och Smotherman, några sådana spelare har inte Troja. Intressant fakta är att 6 spelare i Karlskrona har gjort fler mål än bästa målgörare i Troja, klass skillnad mellan lagen enligt mig!

Troja tränar mycket försvarsspel då man vet att man vet att man inte klassar dom andra lagen i anfalls spelet, man satsar mest på kontringar. Och är det något vi lärt oss utav Karlskrona i år är att har man mycket puck så vinner man även matcherna.

Troja är faktiskt ganska duktiga i försvars-spelet, man spelar ganska tätt, men det håller ju inte i längden, och håller det mot seriens målgladaste lag framåt? Nej jag skulle inte tro det va..

5 senaste matcherna lagen emellan:
Troja 2-5 Karlskrona
Troja 0-4 Karlskrona
Karlskrona 4-3 Troja e.str
Troja 4-2 Karlskrona
Karlskrona 6-3 Troja

Alla matcher lagen emellan som Karlskrona vunnit under ordinarie tid har man vunnit med mer än 1.5 mål! Talande statistik eftersom Karlskrona kommer VINNA idag!

4/5 Units.

Neewbiee - 18 November, 2013, 11:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Westah - 2013-11-18 17:35:03

Tror också på denna! -1,5 på karlskrona ger 1,7 på bet365 nu.. fortfarande spelvärde?