Speltips

Speltips Australien - Costa Rica

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-19 09:30 Spela här

Speltips Australien - Costa Rica
Land: Världen Liga: Landskamp
Odds: 2.00 Speltips: 1
2013-11-19 09:30 Australien - Costa Rica 1 2.00 Johannn

Tycker mig ha hittat ett intressant spel i landskampen mellan The Socceroos - Costa Rica.

Australien som sagt är klara för VM. Man kom 2 i gruppen. Australienska folket såg (fast man kom till VM utan "kval") att det var en medioker insats i gruppen. Nu ställs man mot Costa Rica som antagligen fortfarande firar sitt VM avancemang. Matchen spelas i Sydney och Aussie har därmed hemmaplan.

Efter vänskapsmatchen mot Frankrike där Australien förlorade med sjuka 6-0 och matchen innan mot Brasilien med 6-0 så tyckte man att det fick vara nog. Holger fick kicken och in kom Ange Postecoglou. Ange förändrade Victory säsongen 2012 när han kom dit. Han gjorde ett svagt Victory till ett starkt lag som tog en tredjeplats direkt. Man åkte ut i semifinalen mot suveräna Central Coast. Lite om Ange och nu till matchen.

Australien kommer till matchen i Sydney med ett riktigt starkt lag. I och med ny tränare måste spelarna visa upp sig inför VM och alla matcher är viktiga för spelarna som vill vara med. I anfallet har man med Cahill,Kennedy,Kruse blandannat, Rutinerade Neill har fått ta hand om (C) bindelen och man snackar om en ny "era" och att allt handlar om "landet". Hemma brukar Australien alltid vara starka och släpper inte allt för mycket.

Costa Rica som förmodligen fortfarande firar kommer med ett mediokert lag. Man saknar dom viktiga kuggarna så som anfallarna Saborio,Ruiz och Nunez och kommer med anfallare som MacDonald(Kalmar) vilket säger en del. Mittfältarna Wallace,Barrantes och Bolanos kommer inte till spel heller. Inte heller viktige målvakten Navas enligt mina källor.

Men en ny era och ny Coach där spelarna måste visa framfötterna direkt ser jag @2 på The Socceroos till ett riktigt bra spel hemma i Sydney.

Tänk på att det är landskamp och inget är säkert.

Australien spelas till @2 2/5 Units.

Lycka till

Johannn - 18 November, 2013, 22:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!