Speltips

Speltips Carolina Hurricanes - Boston Bruins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-11-19 01:00 Spela här

Speltips Carolina Hurricanes - Boston Bruins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.35 Speltips: 2, FT3 mål
2013-11-19 01:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins 2, FT3 mål 2.35 Neewbiee

Boston gästar inatt Carolina i NHL, ett Boston som fått in lite svenska ansikten i Söderberg och Eriksson, kul!

Carolina har i år spelat 12 hemma matcher, och på alla dom 12 försöken så har inte Carolina kommit till FT3 mål i någon av dom matcherna, faktum är att Carolina har bara gjort över 3 mål i en ända hemmamatch, det var mot Pheonix, förra månaden.

Men Carolina har börjat vakna till liv lite grann, fortfarande har man lång väg kvar innan man nått standard, speciellt i försvarsspelet, men det är på väg.

Carolina har på 20 matcher i inledningen av säsongen släppt in 55 mål, alltså har man släppt in i snitt 2.75 mål per match, och det är lite mycket.. även för ett mitten lag som Carolina. Och man har bara gjort 39 mål framåt, d.v.s att man snittar under 2 mål per match, och det är rent utsagt SVAGT!

Boston då, jo dom har inlätt säsongen lite trevande, man kämpar på, och man gör det ganska bra. Speciellt första linan med Lucic, Krejci och Iginla! Man har gjort 53 mål på sina inledande 19 matcher, det ger ett snitt på 2.78 mål per match. Samtidigt så har man släppt in minst mål av alla lag i NHL, överlägset, bara 36 stycken på 19 matcher, det är riktigt imponerande.

Boston har på sina 7 bortamatcher varit FT3 mål 4 gånger, alltså även där överlägsen statistik på Carolina!

Totalt på sina 20 matcher har Carolina varit FT3 mål i 3 av dom 20 matcherna, medans Boston har varit FT3 mål i sammanlagt 10 av sina 19 matcher, och inatt tror jag faktiskt att Boston måste göra 3 mål för att vinna matchen, vilket jag tror dom gör också!

Boston har alltså talande statisktik för FT3 mål, enligt mig har man också det betydligt bättre laget mellan dessa 2. Vi hoppas på att Bostons 1:a och 2:a kedja kan leverera så som vi vet att dom kan, och ösa på bra ifrån början (vilket dom brukar göra), så ska vi nog se att 4/4 rekar har blivit rättat som vinst!

Ser större spelvärde i Boston FT3 mål än Boston rak, där utav statistiken som blir upptagen!

Hoppas några spelar så man i alla fall har någon att jobba med inatt!

2/5 Units.

Följ: @RoK_Neewbiee på twitter :)

Neewbiee - 18 November, 2013, 22:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!