Speltips

Speltips Frankrike - Ukraina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-19 21:00 Spela här

Speltips Frankrike - Ukraina
Land: Frankrike Liga: VM-kval
Odds: 2.25 Speltips: 1, MIBH
2013-11-19 21:00 Frankrike - Ukraina 1, MIBH 2.25 Neewbiee

Oså är det dags för vårt kära Sverige att ta sig an Portugal hemma på Zlatan-Arena! Vi hoppas självklart på seger, men den matchen lägger jag åt sidan då det gäller betting och tänker istället att gå in på det här!

Det är i matchen mellan Frankrike-Ukraina!
Frankrike är precis som Sverige piskade til att vinna dagens match, för att över huvud taget ha en chans att ta sig till ett VM i Brasilien.

Jag tror fransmännen kommer pressa på, fullfart från matchens första minut! Man måste alltså vinna med 2-0 för att det ska gå till övertid, gör Ukraina 1 mål så måste man vinna med 4-1 för att inte vara utslaget.

Och med en offensiv med Benzema, Giroud, Ribery, Valbeuna och Pogba så ska man egentligen inte ha några problem med ett Ukraina som inte längre har någon Shevchenko som förut kunde avgöra matcher på egen hand, men nu är man alltså under press efter 2-0 förlusten borta.

Det känns som om att dom måste göra ett mål innan halvtid om dom ska ha någon chans, och det tror jag absolut att dom kommer att klara av!

Ukraina är duktiga i försvaret,, dock så har dom strörre problem med det på bortaplan.. Samtidigt som Frankrike öser in mål på hemmaplan, 9 mål på sina 2 senaste hemmamatcher!

Frankrikes trupp:
Benzema, Giroud, Ribery, Remy, Grenier, Payet, Cabaye, Valbuena, Nasri, Sissoko, Pogba, Matuidi, Varane, Mavuba, Clichy, Debuchy, Evra, Abidal, Sakho, Mandanda och Lloris.

Ukrainas trupp:
Devic, Zozuyla, Seleznyov, Yarmolenko, Gusev, Rotan, Konoplyanka, Bezuz, Morozyuk, Stepanenko, Khomschenovskyi, Dedechko, Rakytsky, Tymoschuk, Khacheridi, Mandzyuk, Schevchuk, Koval och Pyatov.

På pappret ska det här bara kunna sluta på ett sätt, speciellt på fransk mark! Men raka 1:an till 1.44 känns ju inge kul alls! Även om jag ser det som ränta.. Vi kör istället Frankrike MIBH till fina 2.25!

Lycka till vid rygg!

Följ gärna @RoK_Neewbiee på twitter :)

Neewbiee - 19 November, 2013, 14:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Neewbiee - 2013-11-19 15:02:41

Mål I Båda Halvlekarna :)

LeBron - 2013-11-19 15:01:09

Vad betyder MBIH?