Speltips Detroit Red Wings - Nashville Predators

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-11-20 01:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.75
Speltips: 1, ö3.5 mål
Spela på Speltips Detroit Red Wings - Nashville Predators
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1, ö3.5 mål
Tråkigt med Sverige ikväll gubbar! Ronaldo var helt enkelt för bra för vårt usla försvar..

Men skönt att Frankrike lyckades göra MIBH så att alla mina rekar, alltså 5/5 här inne har suttit, och nu hoppas vi på en 6:e! Dessutom till JÄTTE oddset 2.75!

Detroit tar inatt emot Nashville hemma i Joe Louis Arena, det är ett Detroit som frlorat sex raka matcher som kommer super taggade till dagens drabbning! Jag tror att Nashville kommer få smaka på svensk kross i form utav Zetterberg och Franzen!

Som sagt, Detroit har ingen jätte form! Det har inte Nashville heller, dock så vann men hemma senast med 7-2 mot Chicago, starkt.. Men innan dess! Ujujuj, 4 raka förluster på bortaplan, vilket inte är jätte kul, och siffrorna i dom matcherna är inte heller någon rolig läsning för varken ledarstab, spelare eller fans!

Nashvilles 4:a senaste bortamatcher:
Pittsburgh 4-1 Nashville
Islanders 3-1 Nashville
New Jersey 5-0 Nashville
Winnipeg 5-0 Nashville

Man släpper in en hel, hel del mål, vilket detta är ett intyg på! Man har på sina 20 matcher i år släppt in 63 mål! Vilket ger ett snitt på 3.15 insläppta mål per match, 4:e sämst i hela ligan.. Hmm!

Försvarsspelet ett frågetecken hos Nashville, av sina 7 backar, tycker jag det bara är Weber och Jones som håller klassen, med andra ord.. Det håller inte!

Detroit har ingen jätte imponerande form, men nån gång ska det ju vända, och det gör det inatt! Man har spelat bättre och bättre nu på slutet, och man gör en hel del mål! På sina 5 senaste matcher har man gjort 15 mål, alltså tre mål per match i snitt, trotts det förlust i alla dom 5! Visserligen alla på övertid eller efter straffar, men ändå..

2 senaste matcherna lagen emellan i Joe Louis Arena:
Detroit 5-2 Nashville
Detroit 4-0 Nashville

Detroit har alltså gjort ö3.5 mål mot Nashville i sina två senaste hemma matcher, och när Nashville är i det deffensiva svacka man är i nu så tror jag faktiskt inte Detroit kommer ha problem med det inatt heller!

Nashville har på sina 6 senaste matcher släppt in ö3.5 mål i 4 av dom, så statistiken talar ett tydligt språk just nu, men saker ska ju gras för att det ska gå hem för Detroit ikväll, så jag hoppas att Datsyuk, Zetterberg och grabbarna kan leverera så som dom kan göra!

Med det säger jag lycka till, till Detroit att lyckas göra ö3.5 mål och ett stor lycka till, till er som ryggar, om det är några!

2/5 Units.

Twitter: @RoK_Neewbiee
Spela på Detroit Red Wings - Nashville Predators hos Unibet
Neewbiee - 19 November 2013 - 23:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: