Speltips

Speltips Edsbyn + Hammarby

Sport: Bandy Spelstopp: 2013-11-20 19:00 Spela här

Speltips Edsbyn + Hammarby
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 2.39 Speltips: Edsbyn 2 + Hammarby ö8.5
2013-11-20 19:00 Edsbyn + Hammarby Edsbyn 2 + Hammarby ö8.5 2.39 bandytipset

Spelar sälla dubblar men kunde inte hålla mig ifrån denna! Edsbyn som efter förlust mot Vänersborg och nu senast endast kryss hemma mot Kalix är tillbaka på jorden efter en rymdresa a la Arsenal reser till Uppsala för att möta Sirius. Jag tror att Edsbyn är duktigt revanschsugna och noterbart är att man har full trupp samt att man får tillbaka Joakim Svensk efter avstängning. Sirius har ännu inte vunnit i år och första segern tror jag inte kommer imorgon heller. Lite varning för krysset men Edsbyn bör vinna detta då man är det bättre laget.

Hammarby - Kungälv då? Tuff bortamatch för ett Hammarby som ännu inte börjat leverera på allvar. Man kommer från ännu en uddamålsvinst hemma mot Bollnäs som slutade hela 8-7. Helt klart är att man har en del problem med defensiven till och från då man faktiskt har en till sån målrik match i bagaget (8-9) mot Vetlanda.

Kungälv lirar idag sin första riktigt hemma match den här säsongen då isen på Skarpe Nord äntligen är spelbar. Detta är Kungälvs borg och man var i alla fall extremt bra här hemma ifjol. Återstår att se om så även är fallet denna säsong. Tror dock inte att Kungälv kommer dominera lika friskt här hemma då man öppnar upp sig mer bakåt i år till favör för ett mer anfallsinriktat spel vilket kan ge problem mot ett lag som Hammarby där Patrik Nilsson lär vara sugen på att hänga några kassar.

Hammarby snittar prick 10 mål totalt i deras matcher och Kungälv snittar 8.4 mål. Tycker att linan på 8.5 är helt ok då mötena förra året slutade med vinster för Hammarby 7-5 och 4-6. Värt att notera är att Rutqvist fortfarande saknas i Hammarbys försvar.

Lirar 5 units på detta spel hos bet365 .

bandytipset - 20 November, 2013, 01:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!