Speltips: Troja/Ljungby - Västerås

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-11-20 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2.00
Tips: 2
Vilken platt-match Detroit lyckades stå för inatt, det var genomgående en av dom sämsta NHL matcherna jag beskådat i "modern tid" men nya tag ikväll med lite hockey ifrån Hockeyallsvenskan!

Återigen blir det en rek emot serien sämsta lag Troja/Ljungby!

Troja kommer till matchen efter 1 seger på sina 6 senaste matcher, det var med 0-1 seger borta mot Oskarshamn efter straffar.

Man stog upp bra senast mot Karlskrona i 2 perioder, men i 3:e orkade man inte med, man var helt slut-körda, även det är ett tecken på att dom är sämst i serien, dom hänger inte med fysiskt..

Man har förlorat sina två senaste hemmamatcher, men tycker inte att det är jätte dålig med det folk dom har.. dom ska egentligen inte ha en chans känns det som.

Man har släppt in 56 mål på 20 matcher, med alltså nästan ett snitt på 3 per match.
På hemmaplan har man släppt in 25 mål på 10 matcher, alltså lite bättre defensivt hemma än borta.

Västerås då, jo dom är lite upp och ner just nu, men mot ett lag som Troja ska dom inte ha några problem, man vann senast mot Karlskrona hemma med 3-1. Starkt!

Men på bortaplan har Västerås förlorat 2 raka, borta mot Rögle och Djurgården. Men Västerås släpper in grymt lite mål! 36 stycken på 21 matcher, alltså mindre än två mål per match, och för ett lag som Troja som inte ens gör 2 mål framåt per match, så har jag svårt att se dom lyckas med det ikväll! Och klarar inte Västerås av att göra mer än 1 mål på Troja ikväll skulle jag bli minst sagt chockad!

5 senaste matcherna lagen emellan:
Västerås 2-1 Troja e.str
Troja 1-0 Västerås
Västerås 3-1 Troja
Troja 2-3 Västerås
Västerås 4-3 Troja e.str

Troja har alltså bara lyckats göra 8 mål framåt mot Västerås på deras 5 senaste matcher, så har väldigt svårt att se att dom kommer göra många mål ikväll nu när Västerås är bättre än någonsin i försvarspelet.

Dock ska sägas att Västerås inte är ett super duper lag framåt, man snittar 2 mål per match, vilket är ganska lite för ett lag som ligger 4:a. Men man ligger ju 4:a för en anledning, och det är försvars spelet, släpper man inte in några mål så förlorar man heller inga matcher.

Jag tycker att @2.00 på Västerås är ett super odds ikväll!

3/5 Units.

Twitter: @RoK_Neewbiee

EDITERAD 2013-11-20 16.35:34
  Troja/Ljungby - Västerås
Spela på Speltips Troja/Ljungby - Västerås
Neewbiee - 20 November 2013 - 16:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Rob72 - 2013-11-20 16:35

Västerås har haft problem med målskyttet hela hösten. Detta är en liten sanning med modifikation, för ett par omgångar sedan hade Västerås gjort ungefär lika många mål i spel fem mot fem som Karlskoga. Det som har klickat är PP. Nu ser det lite bättre ut och om jag minns rätt så har Västerås gjort mål i PP de tre senaste matcherna.

Västerås försvar är bäst i serien. Karlskrona har släppt in färre men deras försvarsspel bygger snarare på att se till att ha pucken i anfallszon än att försvara sig effektivt. Det har fungerat ypperligt för dem men sett till rent försvarsspel så är Västerås bättre.

Sett till matchen så är jag kluven... Matcherna mellan Västerås och Troja har alltid varit tajta, som du skriver så pressade Troja Västerås till förlängning i ABB-arena tidigare i höst.

Jag undviker denna trots allt och har i stället spelat U4.5 till fina 2.03 på Pinnacle. Något sänkt nu men värde ner till 1.85 imo.

Lycka till med spelet!

/Rob (skrivet med statistik ur minnet så jag reserverar mig för fel)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming