Speltips

Speltips Pacers + Suns

Sport: Basket Spelstopp: 2013-11-21 01:00 Spela här

Speltips Pacers + Suns
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.92 Speltips: ML
2013-11-21 01:00 Pacers + Suns ML 1.92 BettingNBA

Det finns bara ett ord för att beskriva Knicks just nu... KAAOOS som Erkan Zengin skulle sagt, det finns verkligen ingenting som går rätt till nu i New York Knicks, I offensiven handlar nästan allt om att ge bollen till Melo och sen får han lösa det själv och om man bara sätter en bra försvarare på honom är han inte mycket att ha för då tar han bara en massa korkade skott, det känns som det inte finns någon riktigt plan B i Knicks just nu och det är ett stort problem.
Defensiven ska vi knappt prata om alltså... När ett gäng med själviska och överbetalda spelare ska försöka sig på att spela försvar kan ni ju bara tänka er hur det kan se ut, man springer runt som yra höns väldigt ofta, och det stora defensiva ankaret Chandler är långtidsskadad.
När det nu har sett så dåligt ut för Knicks kan man ju tänka sig att äsch man är starka hemma så man fixar sina vinster där men NEJ så har det verkligen inte varit denna säsong, man har varit helt otroligt dåliga på hemmaplan denna säsongen och man har blivit utbuad i dom senaste matcherna och hemmafansen börjar tappa sitt tålamod!
Knicks har 5 raka förluster hemma och det enda vinsten man har hemma denna säsong är den mot Bucks i premiären och då var man faktiskt nära att förlora den matchen.
Så läget i Knicks är allt annat en bra, och inför nattens match är man dessutom b2b efter att man igår förlorat mot Pistons + att man har 2 nya skador i laget på bla ordinarie PG Raymond Felton och om han kommer till spel inatt är oklart!

Knicks motståndare inatt är Indiana Pacers som har börjat denna säsong väldigt starkt med 9 vinster och endast en förlust som kom i senaste matchen mot hemmastarka Chigaco Bulls.
Pacers är tillsammans med Heat och Bulls dom stora favoriterna till att vinna Eastern Conference och laget ser sjukt starkt ut på pappret med en av ligans bästa första lineups + en stark bänk ,man har också spelat väldigt bra, defensiven är bland ligans bästa och offensiven är också väldigt stark med en av ligans växande storstjärna i Paul George som har varit magiskt bra!
Finns inga nya skador i laget, den skadan man har är sen tidigare på Danny Granger och han kommer inte spela inatt heller!

Det finns såklart en fara med detta spel och det är när ska Knicks börja spela bra på hemmaplan..?
Ja.. någongång kommer man ju komma igång men jag har väldigt svårt och se att det händer inatt då man möter Pacers som just nu är bättre överallt!


Det andra spelet i denna dubbel är Phoenix Suns som inatt spelar mot Sacramento Kings, lagen mötte faktsikt varandra senast igår och det var Suns som var det bättre laget nästan hela matchen och man hade också en ledning igenom hela matchen fram tills dom sista 3 minuterna av matchen då man faktiskt gav bort segern till Kings..
Ja man bokstavligen gav segern till Kings för med ca 3 min kvar av matchen ledde Suns med 104-97 och man spelade mycket bättre än Kings men trots det slutade matchen 107-104 till Kings.
Suns gjorde alltså noll poäng sista delen av matchen och man spelade även ett uselt försvarsspel och Kings kunde göra en 10-0 run och vinna matchen, bedrövligt gjort av Suns!
Men inatt möter alltså lagen varandra igen och inatt är det Suns som har fördel av hemmaplan.
Phoenix Suns är ett starkt hemmalag och denna säsong och man har 4 vinster och 1 enda förlust som kom i senaste hemmamatchen mot Nets som då avgjorde med matchens sista skott i OT.
Kings är inget bra lag och man är verkligen inget starkt bortalag, man har bara spelat 2 bortamatcher denna säsong och man har förlorat bägge, dom få vinsterna Kings kommer ta denna säsong kommer vara på sin hemmaplan!

Jag tycker Suns är ett bättre lag och det finns mer kvalite i laget och det bevisade man i hela matchen igår förutom i matchens sista 3 minuter.
Inatt kommer man även spela inför sina hemmafans och man kommer garanterat vara väldigt revanshsugna efter den klantiga förlusten igår!


Denna dubbel med Suns + Pacers spelas med 3 av 6 units till 1.92 i odds!

EDITERAD 2013-11-20 21.25:25

BettingNBA - 20 November, 2013, 21:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
blakegriffin - 2013-11-20 23:12:24

Även ö199.5 i heat!

blakegriffin - 2013-11-20 23:08:47

Suns och clippers blir de då jag tror på knicks inatt...

LeBron - 2013-11-20 22:32:29

Man tackar! :D

@Ivaro, somnar tyvärr vilken sekund som helst. Matchen börjar vid 03.00 =/

BettingNBA - 2013-11-20 22:14:10

Kan jag göra på min twitter om jag orkar vara vaken haha, så följ mig där! :)

Ivaro - 2013-11-20 22:07:59

kan ni uppdatera här om cousins är med inatt eller inte tack

BettingNBA - 2013-11-20 21:54:26

aa det har du rätt i, Suns hade inget svar på Cousins och jag tror man kommer fixa till det så mycket som möjligt eftersom var nästan bara där Kings kunde hota Suns!
Men som du säger så är han med blir spelet lite tuffare(tror den sitter endå) men är han inte med så kommer Suns vinna ganska lätt här!

BTW jävligt fint namn du har! #kingjames

LeBron - 2013-11-20 21:46:52

Enda anledningen till att Suns faktiskt var med i matchen var för att DeMarcus Cousins skadade sig och var borta en stor portion av matchen och ja, du såg vad som hände när han kom tillbaka. Han står listad som questionable (50-50), man brukar få reda på om han spelar en sisådär 20min innan matchstart iaf. Är han inte med så sitter den här dubbeln ENKELT. :)