Speltips

Speltips Luleå - Brynäs

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-20 19:00 Spela här

Speltips Luleå - Brynäs
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 3.75 Speltips: 2
2013-11-20 19:00 Luleå - Brynäs 2 3.75 XabiAlonso

Hallå!

Efter några dagars ledighet är det dags för match i SHL för Luleå och Brynäs igen. Två lag med medioker form, Luleå med fyra raka förluster (den senaste i förlängning) och Brynäs med två raka storförluster.

Ledigheten har dock gjort Brynäs gott. En skadelista på nio spelare är nu nere på tre spelare där nyckelspelare i form av Greg Scott och framförallt Simon Bertilsson återkommer. Saknas gör dock fortfarande två viktiga kuggar, Sebastian Lauritzen och Jesper Ollas.

Brynäs har även värvat in före detta Modo-målvakten Bernard Starkbaum. Han kommer åka med upp till Luleå imorgon men jag räknar med att Johan Holmqvist står. Nu får Honken en riktig konkurrent om förstaspaden i laget, något som gör honom gott. Den har varit mer eller mindre obefintlig med Robin Rahm som nu har fått lämna laget.

Brynäs är ett helt annat lag med trygge Simon Bertilsson i laget och jag tror det är dags för en trepoängare för Brynäs imorgon. Har ingen koll på hur läget i Luleå ser ut men ni får gärna hjälpa mig med det! 3.75 på den raka tvåan är alldeles för bra för att inte testa tycker jag!

Mvh
XabiAlonso

XabiAlonso - 20 November, 2013, 22:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!