Speltips Almtuna IS v Karlskrona HK

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-11-21 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2,00
Tips: 2
Dags för Uppsalagrabbarna att ta sig an årets stora överraskning Karlskrona. Till skillnad från Almtuna som ligger näst sist så hittar vi gästerna på en vacker andra plats.

Jag hade lite små förhoppningar på Almtuna inför detta möte. Man kommer med två raka vinster i ryggen (Rögle 2-1, Asplöven 5-2). Inga större bedrifter då båda lagen är dåliga. En poäng borta mot Djurgården är inte heller någon större bedrift. Men man har ändå tagit dem där viktiga pinnarna för att lämna jumboplatsen.

Dem där små förhoppningarna som jag nämnde dog rätt fort när jag fick läsa om Almtunas avbräck inför matchen. Lagets 3 bästa spelare missar matchen. Olofsson är sedan tidigare borta på grund av sin handskada. Westberg som är lagets hjärta har återigen problem med sina ljumskar och missar matchen. Nu har ljumskproblemen hoppas över till lagets poängkung Rollin-Carlsson. Tunga avbräck för ett Almtuna som har oerhört svårt att göra mål.

Rollin-Carlsson låg bakom båda målen mot Rögle. Westberg var poängräddaren mot Djurgården. Ni hör, man tappar mycket på dessa skador. Hanses har gjort det bra i kassen men får nu ett ännu större lass att dra. Han räddar upp backarnas misstag gång på gång.

Vi spelade på Karlskrona (-1,5) i förra mötet och då vann Karlskrona med hela 6-1. Det lär absolut inte bli lika lätt i Gränbyhallen, men sett till oddset så finner jag värde då jag tror Karlskrona vinner minst 6-7 matcher av 10. Det brukar bli målsnålt i Gränbyhallen vilket gör att vi spelar 2/5 units på Karlskrona till 2,00 hos Bwin
Spela på Almtuna IS v Karlskrona HK hos Bwin
Spela nu
IB. - 20 November 2013 - 23:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
LeBron - 2013-11-21 23:18

Som vanligt.

LeBron - 2013-11-21 23:18

Jättebra rek.

vicefreak - 2013-11-21 18:02

2,0 var ett okej odds. 1,80 som det ligger runt nu är på tok för lågt för detta KHK som har problem att ordentligt tagga till på bortplan.
Bra rek sett till grundoddset. Tyvärr hann man inte gå in på det, så jag avstår! Lycka till.

trettonratt - 2013-11-21 15:45

Ryggar alla dagar i veckan! Såg KHK i Västerås förra veckan där resultatet inte speglar matchen, såg dom även på hovet där dom spelade sig förbi enkelt!

Ett lag som har en tränare som kan motivera spelarna alla dagar i veckan att komma ner o göra jobbet! Sjukt disiplinerade!

Rob72 - 2013-11-21 14:10

Jag kan börja med att hålla med millionboy om de rekar du levererar - grymma!

Angående denna match så säger hjärnan att 2 gånger pengarna på serietvåan borta mot laget som ligger näst sist är bra. Magkänslan däremot kan inte skaka av sig känslan att Almtuna mycket väl kan störa KHK, avbräck till trots. Serien är väldigt jämn, alla lag kan slå alla och det sker också ganska ofta. KHK's styrka har varit spelet på hemmaplan där de har tappat 1 poäng av 30, otroligt imponerande! Borta däremot ser det inte lika bra ut. De tar poäng med jämna mellanrum men de har trots allt endast 4 fullpoängare på 10 försök.

Almtuna är ett sorgligt kapitel vare sig de spelar hemma eller borta men de har trots allt tagit poäng i 6 av sina 10 hemmamatcher. Att de saknar viktiga spelare i denna match säger jag inte emot dig om men det behöver inte vara enbart negativt för Almtuna. Om spelare som hittills varit anonyma kliver fram och tar ett större ansvar så kan det till och med vara positivt för Almtuna. Amatörpsykologi, ja visst men vi har nog alla sett det hända förr.

Jag spelar inte KHK i denna match men önskar dig lycka till och även om jag gärna ser KHK förlora så kan jag tänka mig att hålla en liten tumme för att du sätter spelet ;)

Lycka till!

millionboy - 2013-11-21 12:24

Näe jag håller inte med. Ser inget värde i KHK. Serien är sjukt jämn och KHK är definitivt inget topp-tre lag. Kommer nog dala i tabellen till 7-8:e plats. Att säga att Rögle och Asplöven är dåliga håller inte då Asplöven är jämbördiga och Rögle bättre än KHK. Rögle tippades tillhöra topp fyra innan serien. Nu blir det inte så men topp sju tror jag de grejar. Almtuna har jag ingen vidare koll på men de lär få kriga för att undvika kval. Just den desperationen gör att de är det mer motiverade laget här. Nu kanske avbräcken är för tunga för AIS. Men ett vilt kämpande hemmalag med råg i ryggen mot ett KHK som, enligt min mening, kommer dala i tabellen till dubbla degen är för lågt i mina ögon.
Avslutningsvis vill jag uttrycka min beundran för alla fantastiska rekar du levererat.
Lycka till med denna.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: