Speltips

Speltips Skellefteå v Leksand

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-11-21 19:00 Spela här

Speltips Skellefteå v Leksand
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1,85 Speltips: SAIK -1,5
2013-11-21 19:00 Skellefteå v Leksand SAIK -1,5 1,85 holms

Jag har redan trampat på en mina gällande en rek på det här mötet den här säsongen. Men det betyder inte att jag inte vågar kliva på samma stig ännu en gång.
Visst, Skellefteå vann naturligtvis då. Men bara med 2-1. Det speglade dock inte matchbilden de minsta utan om jag inte minns helt fel så dunkade Skellefteå iväg lite drygt 50 skott men en magnifik Joel Gistedt stoppade precis allt. Eller det gjorde han ju så klart inte. Men nästan.

Det kan så klart hända igen. Att en keeper spikar igen och att man på något mirakulöst vis inte förlorar det här med minst två baljor. Det finns alltid en risk eftersom att vi pratar om ishockey. Jag har sett Leksand vid två tillfällen gjort det i Örebro, bland annat.
Men så som Leksand ska ha sett ut hemma mot Växjö, vi pratar en klassisk bensinstopp. Eller i alla fall tendenser till det. Det såg man spår av redan i lördags när man egentligen var helt chanslöst i Örebro. Det var Ahlsenfelt och Hersley mot rubbet. Man var oerhört underlägset. När man sedan dagarna efter mötte ett gäng som har lite bättre skärpa i avsluten. Ja då blev det också smörj.
I kväll möter man ju också ett lag som ... ja, är rätt bra på vad man håller på med.

Skellefteå. Tryckt gasen i botten efter landslagsuppehållet genom två imponerande bortavinster mot Linköping och MODO. Däremellan 5-0 på stackars Örebro. Det andas en sådan jävla trygghet i Skellefteå att det där SM-guldet redan borde ha delats ut.
Komplett från första till sista gubbe och det enda som kan stoppa den här segermaskinen en dag som denna, det är alltså att en motståndarkeeper gör omöjliga prylar mellan stolparna.

En dag på jobbet och det här slutar 4-1.

holms - 21 November, 2013, 09:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
73heodBEps - 2013-11-21 13:50:07

Har tydligen varit avstängd för att jag inte tycker du har så hög träffprocent (får man tydligen inte ha). Men idag så ryggar jag faktiskt dig! Bra och trolig rek!