Speltips FBC Uppsala - Täby FC IBK

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-11-23 17:00
Land: Sverige
Liga: Svenska Superligan Dam
Odds: 2.55
Speltips: 2
Spela på Speltips FBC Uppsala - Täby FC IBK
Börja spela här
Spela på 2
Folk har sagt att man inte ska reka damsport men här gör jag verkligen en undantag, ett fantastiskt odds på bortalaget Täby FC IBK.

Täby FC IBK har en spelare som gör lite vad hon vill på innebandyplan och hon heter Louise Wickström, som senast igår blev uttagen till VM-truppen. Ett stort grattis till dig Louise!
Täby ÄR ett lag som ska ligga under slutspelplatserna men är ett lag som inte heller ska åka ut för så bra är dem. En seger här för Täby så får dem andas lite för att Jönköping är en poäng bakom och dem ligger på kvalplatsen. Vi hittar även Ellen Sjöström i Täby som inte har riktigt har kommit igång än men i denna matchen mot ett sämre motstånd kan det verkligen komma ett par poäng från hennes klubba,

Uppsala har jag faktiskt inte så himla bra koll på, den enda spelaren jag vet om är talangen Amanda Delgado Johansson som har stått för 9 poäng för Uppsala.
Uppsala som är nykomlingar denna säsong men kommer åka ut med dunder och brak då dem har 1 vinst på 11 matcher med en målskillnad som man inte ska skryta om direkt.


Ett ungt Uppsala kommer förlora denna match mot Täby, Louise i en form som ska hyllas och nyss blivit uttagen till VM-landslaget kommer bli alltför jobbig för Uppsala.

Spelar Täby FC IBK till oddset 2.55 på Svenskaspel
Twitter; GillarPlast
Spela på FBC Uppsala - Täby FC IBK hos Svenska Spel
GillarPlast - 21 November 2013 - 18:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: