Speltips

Speltips Stuttgart vs Mönchengladbach

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-22 20:30 Spela här

Speltips Stuttgart vs Mönchengladbach
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1.99 Speltips: Stuttgart ö1,5
2013-11-22 20:30 Stuttgart vs Mönchengladbach Stuttgart ö1,5 1.99 Polsater

Stuttgart ö1,5 mål i deras match hemma mot Mönchengladbach. Medelinsats. 1.99 på Betsafe .

4. B. Moenchengladbach 12 7 1 4 28:16 22
8. Stuttgart 12 4 4 4 24:21 16

Hemma:
12. Stuttgart 5 1 3 1 9:6 6

Borta:
14. B. Moenchengladbach 6 1 1 4 8:12 4

Stuttgart inledde säsongen med tre raka torsk och tränare Labbadia fick kicken. Därefter har man ryckt upp sig, fått ihop laget. Följaktligen har man bara en förlust på de senaste nio. Stuttgart har haft tveksam hemmaform hittills, då man bara vunnit en av fem matcher. Efter att ha blivit förnedrade av Dortmund kunde man dock ta en viktig bortaseger mot Freiburg innan uppehållet, vilket gjorde att man kunde kliva in i det med bra känsla. En seger här är mycket viktigt i kampen om den europaplats man sneglar på. Har en normalt sett vass offensiv med kreative rumänen Maxim bakom Ivisevic som gjort åtta mål i år. Tror att Gladbachs offensiva spel där de verkligen bjuder upp kommer passa Stuttgart perfekt på hemmplan. I fyra av de fem senaste inbördes med Stuttgart som hemmalag har Stuttgart vunnit och dessutom gjort ö1,5 mål.

Har inga direkta avbräck egentligen. Cacau (7/0), Boka (11/0) och Didavi (0) missar.
Tänkbar Stuttgart-elva:

Ulreich
Schwaab, Rüdiger, Niedermeier, Rausch
Kvist, Gentner, Leitner, Werner
Maxim
Ivisevic

Gladbach hade bra form före uppehållet, då man hade tre raka segrar. Men två av dessa var på hemmaplan, där man gått rent i år. Den tredje matchen var mot Hamburg, som torskat tre av fem på hemmaplan och sladdar i tabellen. Så jag är inte överdrivet imponerad av den streaken.

Det har svängt om Mönchengladbach i år. Snittar 3,7 mål per match. På bortaplan har man släppt in tolv mål på sex matcher. I fyra av sex bortamatcher i ligan har man släppt in ö1,5 mål.

Gladbach saknar bland annat backen Alvaro Dominguez (8/0), Mero, Marx (1/0), Younes (7/0)
Tänkbar Borussia Mönchengladbach-elva:

ter Stegen
Korb, Jantschke, Stranzl, Wendt
Kramer, Xhaka, Herrmann, Arango
Raffael
Kruse

Kommentar: Många varnade för Gladbach inför säsongen och alget har mycket riktigt gjort det väldigt bra, särskilt på hemmaplan. Känslan är ändå att laget kan få svårt att behålla den fjärdeplats man nu innehar. Är inte övertygad om att Stuttgart vinner här, därför undviker jag teckenspel. Dock tycker jag att ö1,5 till nästan 2 gånger smeten är riktigt bra. Som sagt, Gladbach släpper in mycket mål på bortaplan och jag har en känsla av att det är dags för en förlust för Gladbach nu. Stuttgart har ett övertag internt i de senaste matcherna då Gladbach bara har 1 seger på de 14 senaste internt. Känslan är som sagt att det här blir en böljande match där Stuttgart kommer gå för segern mot ett Gladbach som bjuder upp.

2-1 eller 2-2?

Medel.
@nokkan21 på twitter.

Polsater - 21 November, 2013, 23:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!