Speltips KAIS Mora - Team Thà³rengruppen SK

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-11-24 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Norra
Odds: 2.00
Tips: 1
KAIS Mora vs Team Thorengruppen SK är faktiskt inte en match man vill missa, tabellmässigt är det ett KAIS Mora på förstaplaceringen med 22 poäng och Team Thà³rengruppen SK på en tredjeplacering med 17 poäng.

KAIS Mora eller som dem kallar sig själva "KAOS Mora" går verkligen som tåget nu och deras statistik är faktiskt ingenting att skämta om, 7 vinster, 1 lika & 1 förlust samt deras målskillnad 76-44.
När man tittar in på poängligan så ser man 2 stycken välkända namn inom innebandysverige, Bobby Edberg och Max Wahlgren.
Bobby hittar vi på en tredjeplats med 25 poäng(15 mål och 10 assist) medans Max Wahlgren ligger på förstaplats med 31 poäng(13 mål och 18 assist).
Otroligt farliga ungdomar som andas innebandy där uppe i Dalarna.
Mora har en fantastiskt god form och om man kollar in deras instagram(kaosmora) känns det som att dem har en god stämning i truppen där Filip Mbanza(skadad) tar en fin ton stundtals.
Moras 5 senaste;
- Huddinge IBS vs KAIS Mora IF 7-10 Huddingehallen
- Järfälla IBK vs KAIS Mora IF 5-7 Jakobsbergs Sporthall
- KAIS Mora IF vs Tyresö Trollbäcken IBK 13-4 Unihoc Arena
- KAIS Mora IF vs Duvbo IK 8-6 Unihoc Arena
- Balrog B/S IK vs KAIS Mora IF 5-10 Botkyrkahallen
Vi får även inte glömma Johan Widh som gör också ett extremt bra jobb i KAIS Mora, Johan Widh som ligger på en fjortondeplats i poängligan med 14 mål och 2 assist. ( Hemma hos Johan Widh http://www.youtube.com/watch?v=bf58NgcMvAw).


Team Thorengruppen har gjort en "okej" insats på denna säsong inledningsvis kan man säga, 5 vinster, 1 lika och 3 förluster. Detta år har "TT" gjort ett fint nyförvärv vid namn Peder Boden från lokalkonkurrenterna IBK Dalen. Peder har absolut inte fått den utdelningen som TT hade trott på han, 12 poäng på 8 matcher är inget vidare för en målskytt som han. Den som har klivit fram och levererat istället är Mats Jonsson med 21 poäng.
Resultaten som TT har stått för känns lite som en berg och dalbana, ibland levererar dem och ibland inte. Som senaste matchen då dem hade Haninge FBC hemma där dem egentligen ska köra över dem men torskar med 8-4 där Patrik Andersson, Oliver Borgqvist och co. får dominera matchbilden. Dem vet nog inte riktigt vart dem står just nu och nu kommer dem möta ett KAIS Mora som har en form som är STEKHET.
Team Thorengruppen SK's 5 senaste.
- Team Thorengruppen SK vs Haninge FBC 4-8 EXEL Arena
- Team Torengruppen SK vs Umeå City 5-8 EXEL Arena(DM-Final)
- Team Thorengruppen SK vs Tyresö Trollbäcken IBK 5-4 EXEL Arena
- Huddinge IBS vs Team Thorengruppen SK 6-7 Huddingehallen
- Team Thorengruppen SK vs IBK Runsten 8-7 SD EXEL Arena
Som ni ser så har Thorengruppen inte levererat dem senaste 5 matcherna och dem kan ha lite oklar stämning i truppen och vet nog inte vart dem står just idag.

Jag tror verkligen på stekheta KAOS Mora i detta möte mot Thorengruppen. Fullsatt Unihoc Arena och ett tokladdat Mora med Bobby, Max & Johan i spetsen kommer bli otroligt svårstoppade på söndag.

Jag tippar Kais Mora seger till 2.00 på Svenskaspel
Twitter; @GillarPlast
Spela på KAIS Mora - Team Thà³rengruppen SK hos Svenska Spel
Spela nu
GillarPlast - 21 November 2013 - 23:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: