Speltips Östra SK Jönköping - IBF Örebro

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-11-23 17:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Södra
Odds: 1.75
Tips: 2
Ni som har lite koll på innebandy vet att IBF Örebro har ett antal ungdomar med en stor talang i handlederna;
- Marcus Ekenberg som ligger på en niondeplats i poängligan med sina 19 poäng.
- Daniel Hernandez som är ny från Balrog som är en otroligt teknisk spelare samt väldigt har en rörelsemönster som är utöver det vanliga.
- Jesper Kivipaasi som blev en viktig spelare under U19-VM i dem två sista matcherna.
- Robin Westergren.

Detta IBF Örebro kan man hitta många rubriker på www.innebandymagazinet.se när det är dags för JSM, man ska inte ta bort att dem har två raka JSM-Guld med ett antal spelare från detta nuvarande Allsvenska lag.
Nykomlingarna Örebro har gjort en bra insats i den nya serien, vi hittar dem på en fjärdeplacering med 16 poäng och en målskillnad 57-48.


Östra Jönköping hittar vi på en elfteplacering(näst sist) på 9 poäng, Lindås som ligger sist har 8.
Östra Jönköping har gjort ett fint nyförvärv inför denna säsong, Adam Brobakken som vi först hittade för några år sedan i Warberg IC men som valde senare att gå tillbaka till Jönköping. Förra säsongen blev inte så lyckat då han fick avbryta i säsongen pga för mycket jobb och stora problem med sina fötter. Nu har han "trampat ner" och lånas till Östra Jönköping för att komma igång igen.
Statistiken för Östra Jönköping ser ut som följande, 3 vinster, 0 lika och 6 förluster med en målskillnad på 39-59. Som ni ser gör dem absolut inte mycket mål & ligger topp3 gällande insläppta mål. Vi hittade även Östra Jönköping

Talangfulla IBF Örebro vinner denna match tack vare deras höga press, för att dem har mer poängmaskiner & för att dem har flertal skickligare spelare än vad Östra Jönköping har.

Örebro seger till oddset 1.75 hittar vid på Nordicbet
Twitter; @GillarPlast


EDITERAD 2013-11-22 10.39:02
Spela på Östra SK Jönköping - IBF Örebro hos Nordicbet
Spela nu
GillarPlast - 22 November 2013 - 10:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Sarning - 2013-11-23 12:45

Mitt lag Åby vann borta mot Östa i förra omgången med uddamålet 5-4 efter en vändning i tredje perioden. Normalt sett ska vi göra över tio mål så som matchen såg ut, deras målvakt måste ha gjort sitt livs match och hade god hjälp av 3 ramträffar. Så tvåan känns väldigt sund.

winner89 - 2013-11-22 17:40

Örebro saknar troligen Kivipassi, Gustav Kroona samt Alexander Eckervall som skadade sig senast. Alla tre går in på tre femmor framåt. Örebro imonerade stort i hemmamatchen mot Fagerhult och på bortaplan mot Malmö men har sedan dess varit inblandande i många jämna matcher. Höllviken senast vann man knappt trots att inte Ekengren kom igång som han kan. Jag vet väldigt lite om årets upplaga av Östra men känns som att Örebro borde vara favoriter här. Rygg

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: