bet365 livestreamar matcherna på webben och i mobilen.

På lördags utbudet har jag bla hittat denna portugisiska dubbel med två lag som förra säsongen var ständigt tätt inpå varandra om ligatiteln men där Porto till slut tog hem pokalen. Benfica och Porto har som vanligt en relativt stabil liga statistik att visa upp och nu spelar båda dessutom på hemmaplan.

Porto har detta resultat efter 9 omgångar: 7-2-0(Den där nollan i slutet som betyder inga förluster höll Porto hela förra säsongen). De senaste 5 mötena mot Nacional så har Porto vunnit samtliga och Nacional har inte så mycket vad avser liga statistik att visa upp( 4-2-3) för den delen heller. De vann bla med 3-0 h mot Sporting Braga samt 3-0 b mot Rio Ave vilka är tunga vinster men nu väntar betydligt svårare motstånd.

Benfica innehar för tillfället tredje platsen i ligan med sin statistik 6-2-1. I CL så mötte Benfica Olympiakos vilket slutade med 1-1 hemma och 0-1 borta. Olympiakos har gjort det riktigt bra denna säsongen i ligan och att Benfica inte gick vidare är därmed ingen direkt skräll.
De två senaste matcherna i ligan har Benfica vunnit båda(3-0 Academica, 2-0 Nacional) och i Cupen slog de ut Sporting Lissabon i den fjärde rundan. För ett lag som Braga har det dock inte alls gåt som förväntat denna säsong hittills: 4-0-5 med -2 i målskillnad är inte bra nog. Positivt är dock vinsten mot Olhanense i Cupen med 3-0 b.

Denna dubbel ger i nuläget 1.96 för två normalt sett mycket hemmastarka lag.
Lycka till !

This is the stats tab
This is the post tip