Speltips

Speltips OBK-Blåsut

Sport: Bandy Spelstopp: 2013-11-22 19:00 Spela här

Speltips OBK-Blåsut
Land: Sverige Liga: Allsvenskan Södra
Odds: 1,39 Speltips: Blåsut
2013-11-22 19:00 OBK-Blåsut Blåsut 1,39 Jvk

Fredagskväll och hemmapremiär för laget som får nått år sedan gav mycket klirr i kassan. Hoppas på mycket folk och ett fint stöd ikväll för det lär laget behöva i denna match. Otterbäckens BK är tillbaka i Allsvenskan efter en fin säsong förra året. Hur står sig laget i denna serie tro? Nja jag tror det blir väldigt tufft i år, man har ingen bred trupp och hur ersätter man över 100 mål? Dessutom i en tuffare serie? Adam Rudell satte ju målrekord i fjol med sina dryga 100 mål för OBK. Nu i GAIS tillsammans med 2st andra duktiga OBK spelare men vad jag vet så har Adam fått lite speltid såhär långt tyvärr.

Laget torska senaste matchen mot Åtvidaberg 6-5 efter en sen upphämtning. Det var en match OBK skulle behöva vinna för att kunna hävda sig i serien och idag möter man ju ruskigt tufft motstånd i Blåsut med spelare som Mayborn,Källqvist och Englund för att nämna några som sticker ut. Källqvist stod över emot Nässjö senast efter några tuffa smällar men idag ska han väl vara åter om jag förstod det rätt. Mayborn är ju för bra för denna serie i mitt tycke och han var den spelare som hade nått att sätta emot Nässjö.

OBK kommer dessutom till spel utan sin absolut viktigaste spelare idag. Gullberg är bortrest och det är han som gör målen i detta lag. Gullberg gör 3/5 mål mot Åtvidaberg och att han saknas idag är MÄKTA kännbart. Jag kan inte se hur OBK kommer kunna stå emot ett taggat Blåsut idag iaf.

Kanonväder och bra is lär gynna Blåsut som är starka på rören. Oddset 1.39 är det högsta jag hittat och det borde i mitt tycke ligga på 1.15 idag iom dessa förutsättningar. Hittar ni hcp på matchen så kommentera gärna det.

OBK-Blåsut 1.39 Nordicbet 5/5 units Spelstopp Kl 19:00

EDITERAD 2013-11-22 12.31:32

Jvk - 22 November, 2013, 12:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!