Speltips

Speltips Almeria - Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-23 20:00 Spela här

Speltips Almeria - Real Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.10 Speltips: Almeria Över 4.5 hörnor
2013-11-23 20:00 Almeria - Real Madrid Almeria Över 4.5 hörnor 2.10 master

bet365 livestreamar matchen på webben och i mobilen.

Almeria mot Real Madrid. Solklar tvåa? Kan gå. BLGM? Kan gå. Hörnor? Almeria över 4.5? 2.10. Spelvärde? JA!

Almeria tar emot ett skadebenäget Real Madrid och även flera spelare som nog har trötta ben efter spel med sitt landslag. Almeria-spelarna utvilade och lär försöka störa marängerna.

Real Madrid har flera avbräck. I backlinjen saknas Varane, Coentrao och Marcelo. Vilket öppnar för följande backlinje: Carvajal-Ramos-Pepe-Arbeloa. Skakig - precis som det sett ut under hela säsongen. Ännu värre speciellt utan Varane och Marcelo. Även Khedira saknas(missar hela säsongen), vilket jag ser som ett tungt avbräck för Madrids spel. Khedira tar förvisso offensiva löpningar, men hans positionsspel är välbehövligt för Madrid och nu tappar man där. Ingen gör det som Khedira - Madrid tappar mycket på mitten. Speciellt bakåt.

Almeria inledde bra trots att man inte kunde vinna. Nu har man dock fått resultaten med sig. Tre raka segrar i ligan. Och spelare med vilade ben. Kan skaka om ett Real Madrid med flera avbräck och trötta ben.

Och med dessa förutsättningar är BLGM väldigt bra. Men 1.57... Nja. Bra som dubbelvirke, men tråkigt nog för lågt för att spela som singel. Almeria mål före 70:e är dock klart intressant till högre odds.

Men det jag spelar tungt är Almeria Över 4.5 hörnor till galna 2.10. Vi snackar om ett skakigt Real Madrid som alltid släpper till många hörnor. Och bättre blir det inte när bl.a Pepe och Arbeloa startar. De släpper många onödiga hörnor. Bättre är det med Marcelo och Varane - som alltså missar matchen. Almeria är inte direkt ett hörnlag som skapar runt 10 hörnor varje match, men dom har en snitt på lite över fyra hörnor/match.

Almeria har kvalité framåt som nog kan skaka om Real Madrid vilket kan leda till några hörnor. I alla fall minst fem. Om Madrid tar en tidig ledning så sitter spelet nästan garanterat. Linan på 4.5 är fin och oddset 2.10 är kanon.

Spel: Almeria Över 4.5 hörnor @ 2.10
Annat intressant spel: Almeria FT3 hörnor @ 3.00

Lycka till!

master - 22 November, 2013, 18:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!