Speltips

Speltips Barcelona - Granada

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-23 16:00 Spela här

Speltips Barcelona - Granada
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.25 Speltips: BLGM
2013-11-23 16:00 Barcelona - Granada BLGM 2.25 master

bet365 livestreamar matchen på webben och i mobilen.

Barcelona tar emot Granada - det med en hel drös med spelare på skadelistan. Valdés, Messi, Alves, Alba, Xavi, Dos Santos och Tello är samtliga skadade. Försvagar Barcelona både offensivt och defensivt.

Pinto lär starta i mål i Valdes frånvaro. Ett stort skämt den mannen. Räcker med en halvchans för Granada att det ska bli mål. Båda ordinarie ytterbackar saknas, Alba & Alves. Då har jag nämnt defensiva avbräck som är väldigt tunga!

Granada med bra form. Tre segrar på senaste fyra matcher. Senast med 3-1 mot Malaga där stekhete El Arabi stod för ett hattrick. Målfarlig, den spelaren. Sämre blir inte Granada av att grymme Piti är tillbaka efter skada. Bra offensiv spelare.

Barcelona med flera viktiga spelare på skadelistan leder till ett skakigt Barcelona. Det är jag säker på. Bättre är det inte av att flera spelare har varit med landslaget. Trötta ben. Granada i bra form med utvilade spelare kan nog skaka om ett skadedrabbat Barcelona. Lite i alla fall. Ett mål kan dem väl göra. Att Barcelona gör mål - den saken är säker - så inget att oroa sig över.

Vi ska alltså jobba in ett Granada mål för det fina oddset, 2.25. Det tackar vi bolagen för.

Spel: Barcelona - Granada BLGM @ 2.25 hos bet365 !

Lycka till.

master - 22 November, 2013, 22:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2013-11-23 15:15:04

Barcelona XI to face Granada: Pinto; Montoya, Pique, Bartra, Adriano; Fabregas, Busquets, Iniesta; Pedro, Neymar, Alexis