Speltips

Speltips Villa Lidköping v Bollnäs

Sport: Bandy Spelstopp: 2013-11-23 16:00 Spela här

Speltips Villa Lidköping v Bollnäs
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1,90 Speltips: Ö 9,5 mål
2013-11-23 16:00 Villa Lidköping v Bollnäs Ö 9,5 mål 1,90 holms

Ja, två lag som kommer från två varsina turbulenta händelser.
Villa med sina 3-12 i arslet uppe i Sandviken medan Bollnäs efter nederlaget hemma mot Vetlanda tappade sin tränare Patrik Larsson.
För att syna det första resultatet så kan man konstatera att Villas förändrade försvarsspel inte alls fungerade när man på bortais sprang på ett lag av Saiks kaliber. Inget att snacka om alls bortsett från att vi fick se 15 gjorda mål, vilket så klart är trevligt med tanke på vad den här reken bygger på.
Nu gäller det att blixtsnabbt studsa tillbaka så snabbt det går, vilket man bör göra med bravur när trötta Bollnäs kommer på besök.
Senast hälsingegänget var på besök i Lidköping, ja då släppte man in 14 bollar. Jag menar inte på något sätt att det kommer att ske den här gången, men mäktar Linköping bara med hälften, ja då tror jag att det här räcker långt.

För om hemmalaget smäller dit sju, ja då krävs det att Bollnäs gör tre. Vilket jag tror att de har god chans att göra. Det var inte alls speciellt många dagar sedan man åkte hem från Zinken med en förlust 8-7. Alltså sju gjorda mål på vassa Bajen. Det hjälpte ju dock föga när man släppte in åtta. Men ändå en fingervisning vad Bollnäs kan åstadkomma borta mot de bästa lagen.

Jag pratade med en Villa-lirare inför Kalix hemma. Var inne på ett hcp-spel. Han var mer skeptisk. Menade att det fortfarande är så mycket rock'n roll över detta lag att det inte alls var särskilt egendomligt om man släppte in 3-4 bollar hemma mot ett Kalix. Nu blev det bara två. Men han vet ju trots allt ändå vad han snackar om.
Det är fortfarande defensiiven som är laget akilleshäl vilket gör att det här spelet känns mer än bra på förhand.
För framåt, ja det vet vi alla vad laget är kapabelt till.

17 baljor i detta möte i fjol, för att nämna.

holms - 23 November, 2013, 09:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!