Speltips Boltic - Borlänge

Sport: Bandy
Spelstopp: 2013-11-23 14:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan norra
Odds: 2,06
Tips: 1X
God morgon bandyvänner, det var ett tag sedan jag la upp förra reken och mycket utav det beror på att spelbolagen över lag vart väldigt snåla med sina odds. Dock tror jag idag att jag har funnit ett sjukt bra spel som kan generera i fina vinster för oss.

Boltic - Borlänge 1X till 2,06 på Nordicbet.

Boltic har inlett årets seriespel mycket svagt men i inledningen av matcherna har det vittnat om att de kan mycket mer då laget hade ledningen bland annat mot både Tillberga borta (0-2) och Rättvik Borta (1-3). Dock så verkar antingen konditionen eller psyket att saknas för Boltic och de har tappat båda dessa ledningarna. Inför den krävande hemmapubliken (jo för de har faktiskt en mycket krävande sådan trots att publiksiffrorna visar endast 100 pers)så har de dessvärre endast två förluster iår och det är inget som Boltic Blues kan acceptera. Boltic är sjukt segstartade iår men nu tror jag att det är dags för en vändning.

Seriematcher hittills iår:
Tillberga Bandy - BS BolticGöta 7-3
BS BolticGöta - UNIK BK 2-5
BS BolticGöta - Haparanda Tornio BF 1-9
IFK Rättvik BK - BS BolticGöta 3-3

Borlänge är ett lag med mycket kämpaglöd och spelare från de egna leden, laget kommer idag att åka till ett kyligt Karlstad och ett Tingvalla de inte har besökt allt för många gånger tidigare. Laget har än så länge två segrar mot mindre meriterande lag som Gustavsberg och Härnösand (Båda med 7-5 hemma). Dagens match kommer enligt mig att bli mycket jämn och kan svänga åt vilket håll som helst, dock känner jag att hemmaplan blir avgörande i detta möte och då är oddset på 1X till över 2 ggr pengarna taget.

Borlänges seriespel iår:
Borlänge Bandy - Gustavsbergs IF BK 7-5
Borlänge Bandy - Härnösands AIK 7-5
Tillberga Bandy - Borlänge Bandy 7-3
Borlänge Bandy - UNIK BK 2-5

Lycka till och rygga på egen risk!

Mvh
Mrbandy

EDITERAD 2013-11-23 09.42:49
Spela på Boltic - Borlänge hos Nordicbet
Spela nu
Mrbandy - 23 November 2013 - 09:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: