Speltips

Speltips Bologna - Inter

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-24 20:45 Spela här

Speltips Bologna - Inter
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2,05 Speltips: 2
2013-11-24 20:45 Bologna - Inter 2 2,05 Hallberg_GTE

bet365 livestreamar matchen på webben och i mobilen.

Kvällsmatchen kl 20:45 i Italienska Serie A spelas mellan Bologna - Inter på Stadio Renato Dall'Ara där Inter reser till Bologna med favoritskapet i hand efter en överraskande bra inledning på säsongen av Milanolaget, medan Bologna får ses som underdogs i den här matchen efter sin (motsatta) svaga inledning på säsongen.

Inter har som sagt gått bra i år, bättre än vad många har förväntat sig skulle jag tro, och man har endast inkaserat en förlust. Man parkerar för tillfället på en 4:e plats och Walter Mazzarri verkar ha fått ut det som ingen annan tränare har fått av laget sedan José Mourinho härskade vid tränarposten. Formkurvan är mycket god och på dem fem senaste matcherna har man raden 3-2-0 med bl.a. två segrar i bagaget (Livorna (h) 2-0 och Udinese (b) 0-3).

Bologna har i motsatts till Inter gått desto sämre och man parkerar för tillfället på en 16:e plats i ligan. Formkurvan är något sämre än vad Inters är då raden lyder 2-1-2, där man kommer med en förlust och en oavgjord i bagaget (Atalanta (b) 2-1, Chievo (h) 0-0).

Trots att Inter saknar Chivu, Milito, Icardi, Mariga, Kuzmanovic, Ranocchia & Samuel så mönstrar man en stark startelva till kvällens match:
Möjlig startelva (3-5-1-1):
Handanovic; Campagnaro, Rolando, Jesus; Jonathan, Taider, Cambiasso, Álvarez, Nagatomo; Guarín; Palacio

Bologna saknar en handfull mer spelare än vad Inter gör: Agliardi, Radakovic, Crespo, Stojanovic, Cech, Perez, Della Rocca, Laxalt, Moscardelli, Christodoulopoulos, Bianchi, Acquafresca. Och med det lär man mönstra följande elva:
Möjlig startelva (3-4-2-1):
Curci; Sörenssen, Natali, Antonsson; Garics, Pazienza, Khrin, Morleo; Kone, Diamanti; Cristaldo

Jag tycker att mycket talar för att Inter kommer att gå segrandes ur matchen ikväll. Man är och har ett bättre lag i grund och botten än vad Bologna har. Formkurvan för Inter är bättre. Inters landslagsspelare fick sparsamt med speltid under VM-kvaluppehållet vilket innebär att spelarna bör vara pigga och fräscha inför matchen. Inter har inte förlorat borta mot Bologna sedan 2002 och på dem två senaste mötena på Stadio Renato Dall'Ara har man vunnit med 1-3 båda gångerna.

Dessutom saknar Bologna en handfull spelare inför kvällens match och tonerna i Bolognalägret är på förhand väldigt dystra. Målvakten Curci är ett enormt frågetecken mellan stolparna och supportrarna är extremt kritiska till målvakten efter dennes senaste insatser. Laget har dessutom släppt in näst flesta mål i ligan efter Sassuolo. Lägg där till att Inter är det laget som gjort flest mål i Serie A hittills under säsongen.

Tongångarna i Interlägret är bra medans dem verkar vara tvärtom i Bolognalägret. Jag anser att Inter är stora förhandsfavoriter ikväll och att man med all sannolikhet bör plocka en seger ikväll.

Testar två spel ikväll som på förhand känns riktigt bra.
2,05, på rak 2:a.
2,10 på Inter över 1,5 mål.

Lycka till!

@Hallberg_GTE på Twitter.

Hallberg_GTE - 24 November, 2013, 14:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2013-11-24 20:12:05

Bologna: Curci; Natali, Antonsson, Sorensen; Garics, Khrin, Perez, Koné, Morleo; Diamanti, Cristaldo

Bologna bench: Agliardi, Stojanovic, Cech, Crespo, Radakovic, Della Rocca, Laxalt, Pazienza, Christodoulopoulos, Moscardelli, Acquafresca, Bianchi

Inter: Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Guarin; Palacio

Inter bench: Carrizo, Castellazzi, Andreolli, Donkor, Pereira, Wallace, Zanetti, Mudingayi, Olsen, Kovacic, Belfodil, Pucsas

dumonde - 2013-11-24 19:23:20

Gott! Såg din rek EFTER jag la mina spel. Tre singlar.
Inter -0.5, Inter -1, Inter ö1.5. Så nu jobbar vi in Inter!

Mvh
dumondespel@twitter

Mackan12 - 2013-11-24 13:09:32

Bra Rejk.
Rygg.
Tack för Remy i går!