Speltips

Speltips Steelers at Browns

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-11-24 19:00 Spela här

Speltips Steelers at Browns
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Steelers +1,5
2013-11-24 19:00 Steelers at Browns Steelers +1,5 1,90 JohnAnthony

Steelers (4-6) at Browns (4-6)

I denna AFC North drabbning möts två lag som spelat väldigt ojämnt under säsongen och som därmed visar upp habila 4-6 record. Steelers är dock ett lag som just nu är på väg i rätt riktning och som spelar bättre och bättre medan Browns är på väg nedåt sedan man förlorade förra veckans viktiga möte med Cincinnatti Bengals, en annan AFC North rival, efter att ha tagit ledningen med 14 poäng i den matchen.

Steelers kommer däremot från två raka vinster och verkar redo att göra ett sent försök att nå slutspelet via en divisionsvinst (de inledde säsongen 0-4). I de senaste två matcherna, segermatcher mot Buffallo Bills och Detroit Lions, har laget gjort 60 poäng totalt och det verkar som lagets QB, Ben Roethllisberger, spelar som sig själv igen i motsats till hur det såg ut i början av säsongen. Steelers är nu sjua i ligan vad gäller ypg genom luften på 266,7. Om Steelers vinner den här matchen så är det Roethlisberger som kommer vara den viktigaste pusselbiten när laget endast springer för 76,5 ypg trots bra personal i backfield.

En matchup att hålla ögonen på och som kan bli avgörande är den mellan Steelers WR Antonio Brown, Roethlisbergers första reciever sedan Mike Wallace försvunnit, som leder ligan i passmottagningar mot en av ligans absolut bästa CBs, Joe Haden i Browns.

Steelers har en HC, en QB och en rad spelare på Defense som har vunnit Superbowl(s) och jag tror historien samt det faktum att de nu har chansen att nå slutspelet igen innebär att Steelers visar sin högstanivå i den här matchen och då ska det bli svårt för Browns.

Senast lagen möttes var den 30/12-2012 då Steelers vann med 24-10 hemma på Heinz field. Över tid är statistiken mellan lagen förödande för Browns, Steelers har vunnit 17 av de senaste 19 mötena.

Steelers +1,5, 190, bet365 .Robinn Sander

JohnAnthony - 24 November, 2013, 11:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!